28 Maj 2024 kl: 16:53
Gruppchef till Rx – Lidingö

Arbetsledare, kontorspersonal/Gruppledare, kontorspersonal - Apotea Lidingö - Lidingö

Gruppchef till Rx – Lidingö

Om jobbet

Är du en stjärna inom arbetsledning dessutom vill vara med och utveckla Sveriges modernaste logistikcenter?

På Apoteas avdelning för Rx arbetar vi med receptbelagda läkemedel.

Vårt uppdrag är att alltid göra vårt yttersta för att vi ska hålla våra kundlöften. Som gruppchef ansvarar du för att vi håller stopptider det innebär att bemanna, planera, prioritera och följa upp i det dagliga arbetet inom logistik och recepthantering. Du gillar att arbete i ett högt tempo och kan effektivt växla mellan arbetsuppgifter. Du brinner för att utveckla och motivera dina medarbetare och de andra inom avdelningen.

Du har en stor förmåga att kunna förstå flöden och helheter. Du ansvarar även för att tillsammans med andra gruppchefer inom Rx ta initiativ och aktivt utveckla befintliga arbetsprocesser för att effektivisera och optimera arbetet. Vi strävar alltid för att hålla en hög, jämn kvalitetsnivå i vårt arbete. Du har personalansvar för upp 25 medarbetare som du följer upp prestationer med och coachar för att nå högt uppsatta mål. Du arbetar även med schemaläggning, medarbetar- och lönesamtal, rekrytering samt annan tillhörande personaladministration.

Arbetsuppgifter

 • Säkerställa att vi håller stopptider och uppfyller mål och KPI:er
 • Följa upp prestationer, utveckla och motivera medarbetarna samt coachning
 • Samarbeta med alla inom avdelningen samt med andra inom organisationen för att nå bästa resultat
 • Förändringsarbete för att effektivisera arbetsprocesser

Vi söker dig som har…

 • goda ledarskapsförmågor
 • en mycket god förmåga att kommunicera
 • tidigare varit chef med personalansvar
 • förmåga att leda andra ledare
 • förmåga att leda i förändring
 • en legitimation som farmaceut

Meriterande

 • Erfarenhet av lager- eller logistikarbete
 • Erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete

Vad vi kan erbjuda dig…

Vi är en arbetsplats fylld med fantastiska kollegor! Vi har kollektivavtal, ett generöst friskvårdsbidrag och personalrabatter på flertalet e-handelsföretag.

Vi är…

Apotea.se är Sveriges största nätapotek. Vi har det största sortimentet, över 21 000 receptfria varor och nästan 15 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och är Sveriges mest hållbara e-handel enligt Sustainable Brand Index 2020. Med snabba leveranser och rådgivning via mejl, chatt och telefon underlättar vi vardagen för våra kunder. Sedan starten 2011 har försäljningen ökat från ca 12 Mkr till över 5 miljarder 2023.

I vårt toppmoderna logistikcenter på 38 000 kvm i Morgongåva, Heby kommun arbetar idag drygt 850 medarbetare. Vi skickar dagligen ut upp till 65 000 paket innehållande allt från läkemedel till livsmedel till våra kunder runt om i hela landet.

För mer information se apotea.se

Vill du bli en av oss?

Ansök med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök här