21 Maj 2024 kl: 17:17
Försäkringsrådgivare Företag

Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare - Länsförsäkringar Gotland - Gotland

Försäkringsrådgivare Företag

Om jobbet

Länsförsäkringar Gotland är ett kundägt bolag med stark lokal förankring. Det innebär att allt vi göra är med kundens bästa i fokus. Vi har funnits på ön sedan 1828 och utvecklats i takt med det gotländska samhället. Idag erbjuder vi helhetslösningar inom bank och försäkring, till såväl privatpersoner som företag, på ett enkelt och personligt sätt.

Som proaktiv rådgivare i vårt bolag kommer du att arbeta med försäljning och rådgivning av våra försäkringsprodukter till nya och befintliga företagskunder huvudsakligen via telefon och digitala kanaler men även ute hos våra kunder. Ditt mål är att hitta den optimala försäkringslösningen för varje kund.  Du har eget kundansvar för dina kunder, där det handlar om att vårda och utveckla befintlig kundstock samtidigt som du arbetar proaktivt med att hitta nya kunder.

Du har också en viktig roll i att se till hela kundens behov inom ramen för Länsförsäkringars helhetslösning, vilket innefattar Bank, Försäkring och Fastighetsförmedling.  Vi har ett stort hjärta för Gotland och en hög lokal närvaro vilket innebär att du även kommer att delta i marknadsaktiviteter och nätverka inom det gotländska näringslivet.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som brinner för försäljning och att skapa långsiktiga kundrelationer och är serviceinriktad. Du har ett stort eget driv och är förtroendeingivande i mötet med kund. Du är strukturerad och har god fallenhet för säljadministration. 

Som person är du lyhörd, engagerad, och trivs med att arbeta självständigt.  För att du ska trivas i rollen så behöver du drivas av försäljning, arbeta mot uppsatta mål och ha viljan att slutföra affärer. För oss är det viktigt att du känner igen dig i våra värdeord, engagemang och pålitlighet, och att du värdesätter det kundägda och lokala som vi står för. 

Vi tror att du har högskoleutbildning och/eller erfarenhet av försäljning/rådgivning eller kundservice mot företagare. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med proaktiv försäljning och rådgivning av försäkrings- eller bankprodukter.

Ange referens 6594-42505341 i din ansökan

Ansök här