21 Maj 2024 kl: 17:20
Försäkringsförmedlare

Försäkringsförmedlare/Försäkringsmäklare - Talent & Partner AB - Stockholm

Försäkringsförmedlare

Om jobbet

Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.

Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder.

Vi söker just nu kollega för vår kunds räkning.

Vi på Lendo fortsätter att växa och i takt med det söker vi våra nästa Försäkringsförmedlare!

Älskar du försäljning, drivs av arbeta med en rörlig ersättningsmodell och tycker hög kvalitet är viktigt, kan detta vara jobbet för dig!

På vår avdelning värnar vi om en kultur som speglar våra fyra värderingar, Win as a team, Always Improve, Customer Centric och Focus on Execution och det är värderingar som verkligen syns i vårt vardagliga arbete!

Om bolaget

Lendo är ett fintechbolag inom Schibstedkoncernen sedan 2009 som erbjuder mäklartjänster på kreditmarknaden. Bolaget är Sveriges största jämförelsetjänst för lån och är i en stark tillväxtfas. Lendos mål är att bidra till en transparentare lånemarknad där kund får insyn i marknadens olika låneerbjudanden, om du är i behov av ett privat- eller företagslån.

Rollen

I din roll som försäkringsförmedlare tar du kontakt med Lendos kunder som har valt att gå vidare med ett lån. Kunderna du kontaktar har inte valt en försäkring och detta ringer vi och erbjuder. Du arbetar mot tydliga mål och försöker hela tiden utveckla din försäljning tillsammans med din närmsta chefs stöd.

Tjänsten inleds med en omfattande introduktionsutbildning om 2-3 veckor rörande försäljning, Lendos produkter och om branschen i Sverige. Detta kombineras med medlyssning för att du kunna inspireras både av kollegor och chefer och få den feedback som krävs för att utvecklas. Efter grundutbildningen fortsätter givetvis din utveckling genom fortsatt coaching och utbildning, både från närmsta chef samt våra erfarna säljare.

Hos oss på Lendo arbetar du tillsammans med teamcheferna på Lendo och ett team på ungefär 16 säljare. Du kommer att bli del av ett team bestående av två personer som idag arbetar heltid med försäkringsförmedling (vi har även deltidsanställda som arbetar med detta). På vår avdelning är det viktigt att vi gör saker tillsammans och vi når våra resultat tillsammans!

Som försäkringsförmedlare hos oss på Lendo har du en grundlön men utöver den kan du påverka din lön utifrån en generös provisionsmodell baserad på antal sålda försäkringar i kombination med en hög samtalskvalitet.

Vi söker dig som:

 • Älskar försäljning!
 • Har telefonvana och säljerfarenhet
 • Talar och skriver svenska flytande och behärskar engelska väl.
 • Är resultatinriktad (kanske är du även tävlingsinriktad?)
 • Du gillar att jobba enligt tydliga och ambitiösa mål

Du erbjuds:

 • Regelbundna team-aktiviteter och företagsaktiviteter
 • Tjänstepension
 • Friskvårdsbidrag på 4000 kr
 • Två utvecklingsdagar per år och en träningstimme i veckan
 • 25 dagars semester
 • Att ta del av de aktiviteter och förmåner som ingår i Schibsted-koncernen -Interna och externa utbildningar inom lån och krediter

Arbetstider

Heltid – 08-17 alternativt 08.45-17.45

Placering

Du kommer utgå från kontoret i centrala Stockholm men har också möjlighet att kombinera det med arbete på distans. Vi på Lendo arbetar tillsammans på kontoret minst varje tisdag samt torsdag.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Lendo med Talent&Partner. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev.

Skicka din ansökan idag via länk eller direkt till work@talentpartner.se

Ange referens Försäkringsförmedlare i din ansökan