28 Maj 2024 kl: 16:24
Försäkringsadministratör

Försäkringshandläggare - Advisera - Malmö

Försäkringsadministratör

Om jobbet

Arbetar du i försäkringsbranschen och vill ta nästa steg i karriären som försäkringsadministratör?

Vi söker nu dig som trivs med administrativa uppgifter och vill utvecklas i ett affärsmässigt och trevligt team. Rollen erbjuder en spännande möjlighet att vara med på en resa i ett ledande och expansivt bolag. Dessutom finns det goda möjligheter till kompetensutveckling där du kan växa in i en roll som försäkringsförmedlare.

Arbetet består av att hjälpa våra förmedlare med att förbereda, handlägga och följa upp kundernas försäkringsärenden. Vi söker dig som är noggrann och kundorienterad, samt har en vilja att självständigt lösa problem och ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Din roll som Försäkringsadministratör:

Denna roll är en ny tjänst till följd av Advisera Försäkrings expansion. I rollen som försäkringsadministratör kommer du fokusera på att stödja våra befintliga försäkringsrådgivare i deras administrativa arbete. I den administrativa processen kommer du att arbeta nära våra rådgivare, våra kunder och försäkringsbolagen bakom produkterna. Du kommer att vara involverad i administration och support för en bred variation av försäkringslösningar för Adviseras kunder, både befintliga och nya. I rollen ingår att agera stöd för både externa och interna kontakter samt att ha en kontrollerande funktion för att upptäcka eventuella fel i processen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Insamling av offerter, skapa underlag och presentation av dessa.
 • Kommunikation med försäkringsbolag, förmedlare och kunder.
 • Hantering av inkommande samtal och ärenden från våra kunder.
 • Uppföljning av försäkringsärenden.
 • Erbjuda hjälp och stöd till kunder vid eventuella skador.

Kvalifikationer:

 • Minst 2+ års erfarenhet i en administrativ roll i försäkringsbranschen inom SAK- försäkringar.
 • Goda kunskaper i Officepaket.
 • Lättlärd i olika datorsystem samt en god datavana.
 • Van vid att arbeta i team och ha gemensamma mål.
 • Strukturerad, målinriktad, noggrann och affärsdriven.
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om Advisera:

Advisera grundades 2016 och har sedan dess vuxit till cirka 30 medarbetare med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vår målsättning och vision är att etablera oss som en ledande företagspartner inom IT- & Säkerhet, Telefoni & Växel, Företagsförsäkringar och Finansiella Produkter. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.

Genom Adviserametoden har vi skapat en unik företagskultur. Denna metod, kombinerad med vårt entreprenöriella driv, formar tydliga strategier och mål för fortsatt expansion. Adviserametoden främjar en kreativ och stimulerande arbetsmiljö, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.

Varför Advisera?

 • Kliv in i en stimulerande miljö i ett växande företag med en vision om att etablera sig som en ledande partner inom flera affärsområden.
 • Konkurrenskraftig lön& friskvårdsbidrag.
 • Kontinuerligt kompetensutveckling.
 • Gemenskap är viktig för oss och vi arrangerar ofta konferenser, utbildningar och AW:s.

På Advisera värderar vi personlighet och inställning högst. Vi tror att med rätt intresse, driv och engagemang har man potential att växa in i rollen. Tveka inte att söka, även om du inte uppfyller alla kriterium.

Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor, vänligen kontakta Jenny@advisera.se. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mejl utan hänvisar dig till att söka via vår karriärsida.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Rådgivare, Försäkring, Försäkringsrådgivare, Försäkringsförmedlare, Försäkringsadministratör, Administratör

Ansök här