28 Maj 2024 kl: 16:25
Försäkringsadministratör inom liv och pension

Försäkringstjänsteman - Amendo - Stockholm

Försäkringsadministratör inom liv och pension

Om jobbet

ArbetsbeskrivningNu söker vi flera försäkringsadministratörer för ett långt uppdrag till en av våra kunder som är en stor aktör inom försäkringsbranschen. I rollen som försäkringsadministratör kommer du att jobba med administration av utbetalningar av försäkringar inom liv och pension. Bolaget står i en transformation att successivt byta system till Lumera och du blir en del av ett tvärfunktionellt team som ansvarar för att försäkringsinformation migreras på ett korrekt sätt till systemet Lumera.

Kvalifikationer och egenskaperVi söker dig sombrinner för att arbeta ner balanser och har en naturlig talang för att hoppa mellan olika uppgifter. Du är en person som lätt identifierar var insatser behövs, lär dig snabbt och älskar att bocka av uppgifter.Noggrannhet och kvalitet är av yttersta vikt, så vi letar efter någon som kan balansera effektivitet med precision.Det är meriterande om du tidigare arbetat iLumera och har praktiskt erfarenhet av att hantera försäkringsinformation i systemet. Du har erfarenhet inom liv och pension och ett sinne för att kunna navigera i system. Du är duktig på att föra noteringar och dokumentation och du tycker det är kul att hjälpa andra.Du kan arbeta självständigt och tar ägarskap för dina arbetsuppgifter.

Som konsult går du ut på uppdrag hos vår kund och hjälper dem under ett projekt, ett tidsbegränsat behov eller när de av annan anledning behöver extra kompetens. Du får möjlighet att bidra med dina erfarenheter och samtidigt utveckla och bredda din egen kompetens från olika arbetsplatser. Våra konsultuppdrag kan vara både längre och kortare och ibland finns även möjlighet att bli överrekryterad till kundföretaget. Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal och personalförmåner.

Detta får du som konsult på AmendoVår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll.

Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet – såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser. Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok!

Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.Frågor och kontaktVid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Amendos Talent Acquisition Manager Jeanette Olsen, jeanette.olsen@amendo.se.Då vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!#BOFF#LI-JO1

Ansök här