3 Maj 2024 kl: 11:37
Företagsrådgivare 

Företagsrådgivare - Macforum - Borås

Företagsrådgivare 

Om jobbet

Företagsrådgivare

Titel: Företagsrådgivare | Ort: Borås | Omfattning: Heltid | Start: Aug 

Fortsätta läsa om du: 

– Genuint motiveras av försäljning och att jobba mot mål

– Vill arbeta med relationsbyggande försäljning och har erfarenhet av detta

– Vill till en arbetsgivare som förväntar sig att du tar egna intiativ och därmed låter dig vara med och utveckla verksamheten

Detta kan vi erbjuda dig 

En arbetsplats om totalt ca 90 anställda, män och kvinnor i alla åldrar, spridda på 5 olika orter. Vi är kollegor och chefer som har höga förväntningar på varandra men delar också insikten om att man behöver få göra fel för att våga testa nya arbetssätt och kunna lära sig att göra rätt. Macforum är ett företag med tydliga värderingar, där kundengagemang, medarbetarengagemang och samhällsansvar är självklara kärnvärden, med lika stor vikt som att företaget ska vara lönsamt. Hos oss finns det alltid utrymme för att utvecklas, ta egna initiativ och påverka både sitt eget jobb och verksamheten. Macforum har nolltollernas mot all typ av diskriminering, mobbing, kränkande särbehandling, rasism och trakasserier. Kollektivavtal är en självklarhet för oss. 

Vem vi tror att du är 

Det tänker vi inte svara på, för det vet vi inte än. Vi tror däremot att du behöver du ha förmågan att lyssna, analysera och dra slutsatser från det kunden berättar. Du arbetar med fördel systematiskt, strukturerat och ansvarsfullt. Vi brukar säga, ”äg din egen order” och menar med det att var och en av oss ska ta ansvar för att våra kunders resa blir så optimal som möjligt. Vi hjälps givetvis åt, men att ta ansvar för det som ligger på ens bord är en viktig nyckel för oss. 

Framgångsfaktorer för oss är bl.a att du älskar att nätverka och knyta kontakter. Vidare delar du med oss på Macforum ett stort intresse för den senaste tekniken samt har en förståelse för värdet av Apples produkter, tjänster och värderingar. Vi söker helt enkelt dig som drivs av att göra affärer och har lätt för att skapa goda och långsiktiga relationer med kunder. 

Vi ser meriterande på: Erfarenhet av telefoni- och tjänsteförsäljning samt teknisk erfarenhet och intresse.

Om tjänsten och ansökan

Tjänsten är tillsvidare på 100 % av heltid och utgår från vårt kontor i centrala Borås, Göteborgsvägen 19. Vi tillämpar provanställning.

Vi erbjuder dig att arbeta i ett marknadsledande bolag vars tjänster ligger i tiden. I rollen som företagsrådgivare hos oss på Macforum har du ett stort inflytande och ges möjlighet att vara med på en fantastisk resa i ett bolag som är i ständig rörelse.

Urvalet sker löpande så vänta inte med att söka! 

Har du frågor om tjänsten, kontakta Försäljningschef Företag Johan Lidemar, johan.lidemar@macforum.se

Vill du vara med? Välkommen med din ansökan.

Ansök här