7 Maj 2024 kl: 16:46
Financial Advisor, NCC Group Treasury

Finansanalytiker - Jurek Rekrytering & Bemanning AB - Stockholm

Financial Advisor, NCC Group Treasury

Om jobbet

Har du ett stort intresse och tidigare erfarenhet av finansiering och finansiell analys? Nu har du chansen att få en spännande och ansvarsfull roll som Financial Advisor hos NCC Structured Finance, Group Treasury. Du kommer att arbeta verksamhetsnära och få möjlighet att använda dina kunskaper inom finansiering för att ge råd och stöd.

Arbetsuppgifter

Som Financial Advisor hos NCC Structured Finance får du en verksamhetsnära roll inom Group Treasury. Du får ett stort inflytande i finansieringsprocesser och ansvar vid projektfinansiering, leasing och garantier. I din roll kommer du att ha stora kontaktytor och förutom en tät dialog med externa parter, som banker och kreditinstitut, blir du också en rådgivare internt mot verksamhetens olika affärsområden kring finansiell analys och finansiering. Du kommer också att utföra finansiell due dilligence av Joint Venture partners samt komplexa kunder och leverantörer. Din roll blir även att hålla dig uppdaterad avseende den finansiella marknadsutvecklingen.

Vem är du?

Vi ser att du har en universitetsutbildning inom ekonomi och flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom finansiering och finansiell-/kreditanalys. Du har god kunskap i att läsa och tolka årsredovisningar och bolag. Vidare har du ett stort intresse för analyser och du känner dig trygg i att hålla presentationer och förmedla information vidare till berörda parter. Förutom att du är noggrann och strukturerad så är du lyhörd, proaktiv och har ett starkt driv att utvecklas. Du lockas av att få ha många kontaktytor både internt och externt och att få bidra med dina tankar både som rådgivare och utmanare.

Du erbjuds

Inom NCC finns stora utvecklingsmöjligheter och som Financial Advisor får du möjlighet att vara nära affären och med dina analyser kommer du att kunna bidra och påverka verksamhetens olika affärsområden. Du får också stora möjligheter att växa i din roll och utvecklas vidare inom fler områden. Du erbjuds en plats på NCC:s nybyggda huvudkontor i Solna.

I den här processen samarbetar NCC med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden. Som expert på att driva komplexa byggprocesser bidrar NCC till byggande som har en positiv inverkan på kunderna och på samhällets utveckling i stort. Verksamheten omfattar bygg- och infrastrukturprojekt, produktion av asfalt och stenmaterial samt kommersiell fastighetsutveckling. 2023 omsatte NCC ca 57 miljarder SEK och hade 12 200 anställda. NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Ansök här