21 Maj 2024 kl: 17:15
Fälthandläggare inom förorenade områden

Fälttjänsteman, försäkringar - Ramboll Sverige AB, Umeå - Umeå

Fälthandläggare inom förorenade områden

Om jobbet

Jobbeskrivning

Motiveras du av att bidra till ett hållbart samhälle? Brinner du för att förstå, tolka och hantera komplex information? Uppskattar du en lärande miljö med högt i tak?

Om du känner igen dig, och vill veta mer, kan denna roll vara något för dig. Kom och jobba på vår enhet Site Solutions som vår nya Fälthandläggare inom förorenade områden, och hjälp oss i vårt arbete mot en hållbar framtid.

Din nya befattning

I rollen som vår nya Fälthandläggare inom förorenade områden kommer du vara en del av vår växande verksamhet inom förorenade områden hos Environment & Health.

Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara:

 • Miljöprovtagning i fält, främst avseende föroreningar i jord och grundvatten
 • Proaktiv dialog med kollegor inom hela organisationen samt med våra kunder
 • Handläggningsjobb på kontoret i Luleå eller Umeå

Din nya arbetsgrupp

Du kommer att vara en del av vårt team i Umeå eller Luleå som utgör en del av vår nationella enhet där vi har team över hela landet. Vi arbetar i en verksamhet med nära koppling till vårt globala tjänsteområde Site Solutions. I Sverige är vi cirka 50 personer som arbetar tillsammans i både komplexa och enklare projekt. Vi är till exempel stolta över att vi utför flertalet in situ-saneringar och att vår nationella organisation erbjuder utveckling oavsett vart du är lokaliserad i landet. På vår agenda finns också ett engagemang för att finna mer hållbara metoder i vårt arbete. 

Om dig

Från din allra första dag på Ramboll kommer vi ge dig det stöd du behöver för att maximera din personliga och professionella potential inom företaget.

De kvalifikationer, färdigheter och kunskaper som kommer att vara viktiga för dina framgångar och din utveckling hos oss är:

 • Relevant yrkesmässig erfarenhet från fältarbete inom exempelvis förorenade områden eller geoteknik
 • En relevant KY-utbildning kombinerat med arbetslivserfarenhet är också kvalificerande
 • Erfarenhet av utredning och åtgärder av förorenade områden, t ex som konsult, entreprenör, fälttekniker, beställare eller från miljömyndighet kommer att betraktas som meriterande
 • Ett genuint intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor
 • En kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
 • B-körkort är ett krav

Vad vi kan erbjuda dig

 • Utvecklingsmöjligheter där dina drivkrafter och motivation är styrande
 • Trygga ledare i ett värderingsstyrt bolag med medarbetaren i fokus
 • En inkluderande arbetsmiljö där olika erfarenheter och perspektiv värdesätts
 • En internationell kunskapsmiljö med erfarenheter från 35 länder
 • Långsiktiga mål i ett stiftelseägt företag som investerar i sina medarbetare samt i forskning och humanitära insatser runt om i världen
 • Flexibel arbetsmiljö
 • Möjlighet att arbeta på distans 2 dagar per vecka

Arbeta med hållbar förändring

Vi är övertygade om att hållbara förändringar ska vara till nytta för både människor och miljö. Det är vår utgångspunkt – och grunden för vårt arbetssätt. Våra medarbetare är vår främsta tillgång, och våra grundare hade en tydlig vision av hur ett ansvarstagande företag ska agera. Öppenhet och nyfikenhet är hörnstenar i vår företagskultur. Vi har ett mindset där vi alltid håller ögonen öppna efter nya och innovativa synsätt. Vi respekterar och välkomnar mångfald och fokuserar på att aktivt främja en inkluderande miljö till förmån för alla medarbetares yrkesmässiga och personliga utveckling.

Är du redo att börja jobba hos oss?

Skicka in din ansökan. Glöm inte att bifoga viktiga dokument som CV, personligt brev m.m.

Vi vet att vissa sökande endast lämnar in ansökan om de uppfyller alla villkor. Passion och potential kan dock i många fall väga upp ett perfekt CV, och i Ramboll får du hjälp och stöd att växa. Om du identifierar dig med den här rollen men inte uppfyller alla kriterier vill vi gärna att du ändå lämnar in din ansökan. Du kan vara det perfekta valet för den här tjänsten eller en annan roll i vårt team.

Sista ansökningsdag: 31 Maj 2024

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan.

Ramboll i Sverige

Ramboll grundades i Danmark och är en stiftelseägd, internationell teknik-, och arkitektkonsult. Vår målsättning är att vara med och bygga framtidens hållbara städer och samhällen. Vi har tusentals anställda världen över, varav ca 2 000 i Sverige. Vi inriktar oss på hållbara förändringar i marknader som byggnader & fastigheter, infrastruktur, urban utveckling, energi samt vatten- miljö- och managementkonsulttjänster. Vår tillväxt bygger på de etiska värderingar som kommer med ägarformen och på våra individfokuserade lösningar. Hos oss får du bidra till en hållbar framtid på ett företag som främjar öppenhet, samarbete och personlig utveckling. Genom att kombinera lokala erfarenheter med globala kunskaper kan vi tillsammans forma morgondagens samhällen.

Lika möjligheter för alla

För att skapa samhällen och städer där både människor och natur kan blomstra behöver olika erfarenheter och perspektiv finnas representerade hos oss – det är våra olikheter som gör att Ramboll och våra medarbetare hela tiden utvecklas! Vi välkomnar ansökningar oavsett ålder, könstillhörighet, kulturella perspektiv, livssituation eller livsåskådning. Vi värdesätter en inkluderande arbetsmiljö och kultur och strävar efter att våra arbetsplatser ska ha god tillgänglighet för alla medarbetare oavsett behov. Vi lyssnar och lär av varandra, och ser till att det finns en balans mellan arbete och fritid.

Ansök här