16 Apr 2024 kl: 15:21

Ekonomiassistent - SJR in Sweden AB - Stockholm

Ekonomiassistent till expansivt bolag i Solna

Om jobbet

SJR tillsätter nu för kunds räkning en erfaren och systemvan ekonomiassistent. Vår kund är ledande inom sin bransch och finns i Norge, Sverige och Danmark.  Du kommer att ingå i ett ekonomiteam om 8 personer med ekonomiassistenter och bolagsekonomer. Vår kund har kontor i Solna, ett stenkast från Karolinska och de tillämpar hybridarbete.

Om tjänsten

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid för att täcka upp en föräldraledighet och beräknas starta under mitten/slutet av maj och pågå i 12 månader. För rätt person finns därefter möjligheten till förlängning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara inom leverantörsreskontra men även vissa uppgifter inom kundreskontra förekommer där du kommer stötta bolagsekonomerna med de löpande arbetsuppgifter som till exempel:

• Ta emot, granska och registrera inkommande leverantörsfakturor

• Kontera inkommande fakturor

• Förbereda och genomföra betalningar

• Avstämningar av balanskonton

• Registrera betalningar

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av likande arbetsuppgifter sedan tidigare.  Du har god systemvana och besitter goda kunskaper inom Excel. Du gillar att utveckla processer och rutiner. Vidare är du samarbetsvillig och prestigelös och drivs av att komma med lösningar. Du är flexibel, noggrann, uppmärksam på detaljer och trivs i en föränderlig omgivning. Har du erfarenhet av Medius som fakturahanteringssystem och Briljant som ekonomisystem är det meriterande. Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2024-05-02. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som stöttar dig i din utveckling.

Ange referens 419 i din ansökan

Ansök här