23 Apr 2024 kl: 16:47

Ekonomiassistent - STC - Göteborg

Ekonomiassistent

Om jobbet

Vill du bli en del av vår härliga STC-familj och ett av Sveriges största friskvårdsföretag?

Vi är på en spännande resa och letar nu efter ytterligare en stjärna för att stärka upp vårt team. Hos oss blir du en del av ett företag i förändring med hög expansionstakt och får möjlighet att arbeta i en utvecklande miljö, samtidigt som vi har riktigt kul tillsammans!

Uppdraget som ekonomiassistent på STC innebär:

Just nu söker vi en ekonomiassistent på ett vikariat 100% till vårt redovisningsteam. Vikariatet sträcker sig från 2024-07-01 och 1 år framåt. Rollen är placerad på vårt huvudkontor i Kungälv. Rollen somekonomiassistent på STC är en bred roll där dina dagar består av olika arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

  • Löpande bokföring
  • Hantering av vår leverantörsreskontra, vilket innebär tolkning samt kontering av leverantörsfakturor i vårt digitala leverantörsfakturaprogram Exflow.
  • Internfakturering
  • In- och utbetalningar
  • Avtalshantering, registrering av nya avtal
  • Delaktighet i avstämningar vid månadsbokslut samt årsbokslut
  • Kontakt med leverantörer samt övriga avdelningar i organisationen per telefon och mejl
  • Övrigt   vanligt förekommande arbetsuppgifter som sker på en ekonomiavdelning

Vår avsikt är att denna tjänst också ska fungera som backup och stöd till vår redovisningsavdelning. I teamet arbetar du tillsammans med två redovisningsekonomer och en till ekonomiassistent.

Vem är du? Vi vill att du har en utbildning inom ekonomi med inriktning på redovisning och vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av digital leverantörs- reskontra är detta meriterade. Vana av Dynamics 365 Business Central som vi arbetar i är självfallet också ett plus, samt goda kunskaper i Excel.

För att lyckas i rollen ser vi att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift då tjänsten även innebär kommunikation med våra leverantörer samt övriga samarbetspartners.

Som person är du positiv och flexibel med en lösningsorienterad inställning. I ditt arbete är du noggrann och strukturerad samt proaktiv och självgående. Du har ett personligt driv samt har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter. Du kan även hålla ett högre tempo vid tillfälliga arbetstoppar. Vill du vara en del av ett växande bolag som präglas av entreprenörsanda är du den vi söker!

Vad kan vi erbjuda dig? Vi erbjuder dig framför allt att jobba i ett företag med glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap. Vi älskar träning och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Vi är ett lag, där vi tävlar och utmanar varandra. I vår kultur är uppmuntran och konstruktiv feedback en självklarhet. Vi är en attraktiv arbetsgivare som befinner sig i stark tillväxt med goda karriärmöjligheter.

Låter detta som ett jobb för dig? Då är vi jätteintresserade av att veta lite mer om dig. Vi kommer att göra urval löpande tills vi hittar vår nya stjärna! Sista ansökningsdag 25/4. Välkommen med din ansökan!

Om STC Glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap är värdeorden som präglar våra 215+ träningsanläggningar som finns från Trelleborg i söder till Åre i norr. STC sysselsätter över 1500 medarbetare och ingår sedan 2018 familjeägda Axel Johnson-koncernen genom vår majoritetsägare Novax Gym Holding.

Hälsan är det viktigaste vi har, därför är ett friskare liv STC:s självklara målsättning. Regelbunden träning är en av nycklarna till rummet där alla känner styrka, kondition och inte minst en ökad livslust. Resan dit startar på våra klubbar där det personliga mötet mellan personal och medlemmar är viktigt. Att hjälpa, serva och ge goda råd till de som besöker våra gym är en del av vardagen. Med engagemang och kunskap ger vi våra medlemmar stöd på vägen till ett friskt och hållbart liv.

Ansök här