16 Apr 2024 kl: 15:07
Ekonomiadminstratör 

Ekonomikontorist - AdwiseHR i Väst AB - Göteborg

Ekonomiadminstratör 

Om jobbet

EKONOMIADMINISTRATÖR TILL CATALYTUM AB I GÖTEBORG!

Vi söker nu efter en erfaren ekonomiadministratör till Catalytum AB som trivs med att arbeta varierat inom ekonomi- och orderadministration och som värdesätter att arbeta på ett mindre företag!

Om jobbet

Som ekonomiadministratör hos Catalytum kommer du att arbeta självständigt och varierat, inom ekonomi, orderadministration samt övriga kontorsgöromål. Du kommer fungera som en ”spindeln i nätet” där du kommer serva både Kovalent AB och Genetec AB som är systerbolag, inom ekonomi och administration. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är följande:

 •     Löpande bokföring
 •      Månadsbokslut
 •      Hantering av kund- och leverantörskontra
 •      Löneadministration samt inbetalning av skatter och arbetsgivaravgifter
 •      Hantering av tulldeklaration
 •      Ta fram ekonomiska rapporter och underlag
 •      Administration av order, frakter samt beställningar.
 •      Kontakt med kunder och leverantörer per telefon och mejl.

Vem är du?

Vi söker dig som är trygg i din profession och som trivs med att arbeta självständigt och strukturerat. Du är ansvarstagande och är van att själv kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen tror vi det är viktigt att du har erfarenhet av och trivs med att arbeta brett med arbetsuppgifter inom både ekonomi och orderhantering, administration på ett mindre företag. Har du erfarenhet eller ett intresse av att analysera och se förbättringspotential utifrån ekonomiska rapporter och underlag är detta meriterande och något som kommer uppmuntras från företagsledningen. Som person är du noggrann, analytisk och positiv. Du har en god samarbetsförmåga och ser värdet i att leverera ett arbete med god kvalitet och service.

Dina kvalifikationer

 • Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi och redovisning är meriterande men gedigen erfarenheten kan motsvara en utbildning.
 • Det är meriterande med erfarenhet av att arbeta på ett mindre företag.
 • Mycket god system- och datavana samt goda kunskaper i officeprogrammen och Visma Business är meriterande.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

I denna rekrytering kommer fokus ligga på både din arbetslivserfarenhet och dina personliga egenskaper, vilket du bör kunna styrka med goda och relevanta referenser.

Vad kan Catalytum AB erbjuda dig?

Som anställd hos Catalytum kommer du att arbeta i trivsamma lokaler i Göteborg, där du kommer ingå i ett härligt team med kompetenta kollegor. Du kommer att få arbeta varierat och självständigt med ekonomi- och orderadministration. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar. Vi tror på att ge förtroende, tillit och trygghet till våra medarbetare och att de trivs samt är engagerade i sitt arbete. Vi tror att förtroende, tillit och trygghet är tre begrepp som bygger upp en positiv känsla över tid, vilket vi även vill spegla till våra kunder.

Välkommen med din ansökan!

Snabbfakta

      Företag: Catalytum AB

      Tjänst: Ekonomiadministratör

      Placeringsort: Göteborg

      Omfattning: 100%

      Lön: Fast månadslön

      Tillträde: enligt överenskommelse

      Sista ansökningsdag: 2024-04-15

Ansökan: Vi arbetar med löpande urval så ansök omgående! Ansökan sker endast via www.adwisehr.se Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Ann-Charlotte Bjurbäck på 073–7771869. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.