23 Apr 2024 kl: 16:39
Ekonomer sökes för kommande konsult- eller rekryteringsuppdrag i Örnsköldsvik

Ekonomiassistent - Amendo - Örnsköldsvik

Ekonomer sökes för kommande konsult- eller rekryteringsuppdrag i Örnsköldsvik

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Vi på Amendo har jobbat med bemanning och rekrytering inom bank & finans, HR, försäkring och ekonomi i över 20 år. Vi jobbar med allt ifrån juniora roller för dig i början av karriären, till specialister och seniora roller inom branschen.

Nu söker vi dig som är intresserad av kommande tjänster inom vårt område ekonomi. Det kan komma att avse både konsult- och rekryteringstjänster för en mängd olika roller såsom:

 ekonomiassistent

 controller

 redovisningschef

 redovisningskonsult

 affärsutvecklare

 projektledare

Välkommen att registrera ditt CV hos oss som ett första steg, så kontaktar vi dig för en förutsättningslös intervju eller när vi får in roller som matchar din profil.

Vi ser gärna att du har en examen från universitet, högskola eller yrkeshögskola inom relevant område. Som person är du pålitlig, gör ditt bästa i alla lägen och bidrar till ett öppet klimat på arbetsplatsen. Du har en god samarbetsförmåga och etablerar snabbt och smidigt nya kontakter. Du har god självkännedom, är ansvarsfull och tålmodig när du tar dig an nya arbetsuppgifter.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på  Linkedin (https://www.linkedin.com/company/amendo/%20),  Instagram (https://www.instagram.com/amendoab/%20),  Facebook (https://www.facebook.com/amendoab/?locale=sv_SE) och  TikTok (https://www.tiktok.com/@amendoab)!

Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.

Frågor och kontakt

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regional Branch Manager Gitte Thorsén på gitte.thorsen@amendo.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här