23 Apr 2024 kl: 16:35
Ekonom-Kundreskontra till operations inom Werksta

Ekonomiassistent - Werksta Sweden -

Ekonom-Kundreskontra till operations inom Werksta

Om jobbet

Vi expanderar kraftigt och söker nu en person med ekonomiskt sinne som bistår vår operationsorganisation med kundreskontrahantering. Då du arbetar mot våra anläggningar över hela landet spelar det mindre roll vart i landet du är bosatt. Vissa resdagar kan förekomma.

Arbetsuppgifter

  • Hantering kundreskontra
  • Utredning obetalda fakturor
  • Omfakturering
  • Internutbildning
  • Momshantering

Din profil

Vi söker dig med flera års erfarenhet av kundreskontraarbete. Erfarenhet av affärssystemen Winassist och Cabas är en stor merit.

Du är lösningsorienterad, strukturerad och tycker det är roligt med utredningsarbete.

Du tillhör vår operationsorganisation, är självständig men arbetar i nära samarbete med vår ekonomiavdelning.

Du har lätt för att kommunicera och lära ut.

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna vår operationschef Urban Tibbelin, 08-506 141 27.

Werksta som arbetsgivare

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb med frihet under ansvar och möjlighet till utveckling.

Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du blir del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Du blir också en del i ett företag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och som expanderar och satsar framåt – Vår vision är att ”Vi är förstahandsvalet, betrodda av våra kunder och partners och älskade av våra medarbetare. Vi leder branschens utveckling och föregår med gott exempel.”

Om Werksta

Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werksta vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 29 verkstäder med ca 600 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 40 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werksta ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med ca 60 verkstäder samt 13 verkstäder i Norge. Werkstas huvudägare är investeringsfonden Procuritas.

Ansök här