3 Maj 2024 kl: 11:30
AML-analytiker till bank via Ernst & Young!

Finansanalytiker - Academic Work - Stockholm

AML-analytiker till bank via Ernst & Young!

Om jobbet

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av en roll som AML-analytiker och vill fortsätta att utvecklas i spännande projekt med Ernst & Young. Start är om cirka 1 månad så tveka inte på att ansöka till tjänsten redan idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN 

Tillsammans med EY (Ernst & Young) söker vi nu ett par konsulter för ett spännande uppdrag som AML-analytiker på en bank. I rollen som AML-analytiker kommer du tillsammans med ett sammansvetsat team arbeta med att motverka penningtvätt genom att hantera olika ärenden som kommer in. 

Du kommer bli anställd av Academic Work och arbeta som konsult på en bank där EY projektleder alla team på uppdraget. För att kunna påbörja uppdraget kommer vi att kräva ett utdrag ur belastningsregistret och vi ber dig därför att beställa hem två stycken utdrag redan idag. Du finner instruktioner till hur man beställer hem utdragen på polisens hemsida, klicka här för att komma dit. Som ett sista steg i processen kommer vi även utföra en kreditupplysning på de kandidater som blivit erbjudna uppdraget.

Du erbjuds

– Ett meriterande och samhällsnyttigt uppdrag inom penningtvätt på en bank

– Ett utökat kontaktnät med värdefulla kontakter inom både banken, EY samt Academic Work

– Bred erfarenheter inom bank, och mer specifikt inom AML, som just nu är ett område där efterfrågan på kompetensen och tidigare erfarenhet är hög

– En engagerad konsultchef från Academic Work som kommer stötta och coacha dig i din fortsatta karriär

ARBETSUPPGIFTER 

Arbetsuppgifter

* Periodisk uppföljning av företagskunder i olika riskklasser  

* Genomföra utökade kundkännedomsåtgärder i förhållande till kundens risker  

* Skriva beslutsunderlag  

* Arbeta med riskbedömningar

VI SÖKER DIG SOM 

– Har minst två års erfarenhet av en roll som AML-analytiker.

– Har en avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller juridik.

– Har flytande kunskaper i svenska både tal och skrift, då det krävs för arbetets utförande.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

– Självgående

– Kvalitetsmedveten

– Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ange referens 15103565 i din ansökan

Ansök här