Trafikverket
2 Mar 2022 kl: 14:03

Trafikverket

Sverige är ett stort, avlångt och glest befolkat land. För att allt ska fungera måste vi kunna ta oss till varandra. Det handlar om allt från arbetspendling, släktkalas och fotbollsmatcher till gods som ska levereras och tomater som ska hamna på tallriken. Här har Trafikverket en avgörande roll. Vi har ansvaret för att planera, underhålla och rusta upp tiotusentals mil järnväg, vägar och färjeförbindelser. Samtidigt utvecklar vi hela Sveriges infrastruktur genom innovativa lösningar som bidrar till att vi kan nå både klimatmålen och Nollvisionen. Men framför allt ser vi till att minska avstånden mellan människor, företag, stad och land, det vill säga vi gör Sverige närmare.

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom offentlig sektor, och det kanske inte är så konstigt eftersom det finns många möjligheter hos oss. Vi är Sveriges största beställare inom anläggningsbranschen, med kontor över hela Sverige. Hos oss finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad som gör det möjligt att göra karriär inom organisationen tack vare dess storlek och komplexitet.

Hos oss behöver du aldrig stå still – din egen drivkraft avgör hur du vill utvecklas i din yrkesroll.

Vill du vara med och göra Sverige närmare?
Vi kan erbjuda spännande arbetsuppgifter där du gör nytta för hela samhället. Som medarbetare i Trafikverket medverkar du i vår strävan att genom att helhetsperspektiv utveckla en grönare, tryggare och smidigare infrastruktur. Vi bidrar alla i organisationen till samhällsutvecklingen genom våra olika roller och kompetenser. Tillsammans tänker vi vidare och gör Sverige närmare!

Trafikverket erbjuder utvecklande arbetsuppgifter och goda arbetsförhållanden i en modern organisation där dina behov och förväntningar matchas mot verksamhetens krav och mål. Du som väljer en karriär i Trafikverket ges goda möjligheter till kompetensutveckling, friskvård och flexibla arbetstider. Som anställd ska du kunna hålla en bra balans mellan arbete, privatliv och framförallt – känna trivsel på jobbet.

Rekrytering sker löpande och alla tjänster annonseras på hemsidan. För dig som fortfarande studerar kan vi erbjuda sommarjobb och examensarbete. Eller varför inte söka till vårt spännande traineeprogram?

Vi ser fram emot att få bidra till samhällsutvecklingen tillsammans med dig.

 

Arkitektur Bergsteknik Bygg Drift Ekosystemteknik Elektroteknik/Energisystem Farkostteknik Företagsingenjör/Affärsingenjör Hållbar utveckling Industriell ekonomi Informations/Kommunikationsteknik Kommunikation och transport Landskapsingenjör Lantmäteri Logistik Maskinteknik Materialdesign Materialteknik Mekatronik Miljö- och vattenteknik Naturresursteknik Personalvetenskap (HR) Produktionsteknik Riskhantering Samhällsbyggnadsteknik Samhällsvetenskap System i teknik och samhälle Teknik Teknisk fysik Teknisk fysik med elektronik Teknisk fysik med materialvetenskap Teknisk matematik Teleteknik Väg och vattenbyggnadsteknik Harmoniser Idealist Leader