4 Jul 2024 kl: 20:13
Vaktmästare 

Vaktmärstare - Randstad - Luleå

Vaktmästare 

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Är du student, pensionär eller har en annan form av sysselsättning och är intresserad av ett extrajobb? Vi söker nu en vaktmästare som är händig och pålitlig samt gillar att hålla ordning och reda.

I detta uppdrag blir du anställd som konsult för Randstad och uthyrd till vår kund.

Randstad erbjuder dig en konkurrenskraftig lön, goda anställningsvillkor, kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Du ska kunna arbeta en gång/månad och minst 4 timmar mellan 08-17. Vilken dag per månad är flexibelt. Introduktionen är vid två tillfällen första gången och uppdraget är tänkt att löpa på tillsvidare.

Placeringsort: Luleå (centralt)

Vill du veta mer?

Ansvarig Talent Manager för tjänsten är Jenny Lindgren du når henne via jenny.x.lindgren@randstad.se.

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval, sista ansökningsdagen är senast: 2024-07-15

Ansvarsområden

  • utföra en checklista (att allt ser ut och fungerar som det ska) och åtgärdar enklare problem.
  • Sköta om fastighetens allmänna ytor, byta lampor, köpa in material som behövs etc.

Kvalifikationer

  • Är noggrann och ansvarstagande.
  • Har goda problemlösningsförmågor.
  • Har en form av sysselsättning på minst 50%.

Om företaget

RandstadPå Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök här