11 Jun 2024 kl: 15:53
Teknisk inspektör

Teknikinformatör - Randstad - Uppsala

Teknisk inspektör

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Är du en person som trivs med administrativt arbete men känner ett sug efter att utforska en ny bransch? Eller har du tidigare erfarenhet inom läkemedelsbranschen men är angelägen om att prova på en ny roll? Då kan du vara den vi letar efter. Just nu söker vi en teknisk inspektör för ett spännande konsultuppdrag som sträcker sig över sex månader med start omgående. Detta uppdrag erbjuder dig möjligheten att expandera dina kunskaper och erfarenheter inom en annan sektor samtidigt som du bidrar med din expertis och din noggrannhet i en ny kontext.

Uppdraget är på heltid och du kommer att arbeta kontorstider.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. Du ansöker på www.randstad.se.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden

Du kommer att vara placerad på mottagningskontrollen och stödja kvalitetskontrollaboratoriet med olika aktiviteter. Det innebär att du kommer att utföra kvalitetskontroller av inkommande material och hantera regelbundna uppgifter och frågor som rör kvaliteten på våra processer och produkter. Du kommer också att samarbeta med seniora kollegor både inom ditt eget team och andra team för att säkerställa att arbetet bedrivs på bästa sätt. För att göra ditt arbete effektivt kommer du att behöva bygga upp ett nätverk av kontakter för att skapa starka relationer och förstå organisationens, produkternas och marknadens behov och krav. När det uppstår komplexa problem relaterade till dina arbetsuppgifter kommer du att behöva ta itu med dem på ett lämpligt sätt genom att hitta lösningar som upprätthåller våra arbetsrelationer och effektiviteten i arbetet. Dessutom kommer du att vara ansvarig för att ge stöd och utbildning till våra juniora medarbetare. Det kan även innebära att delegera arbetsuppgifter till dem och se till att deras arbete granskas noggrant för att säkerställa att det utförs korrekt och effektivt.

Kvalifikationer

För att du ska vara aktuell för denna tjänst ser vi att du som söker har:

  • Gymnasial utbildning
  • Tidigare administrativ erfarenhet
  • Goda kunskaper svenska och engelska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet från GMP

Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av mottagning av material till produktion i labbsystem.

Vi ser att du som person är serviceinriktad och har en stark medvetenhet om kvalitet. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete, vilket är viktigt då du kommer att arbeta efter deadlines. Denna kombination av egenskaper gör att vi har förtroende för att du kommer att kunna leverera resultat av hög kvalitet inom angivna tidsramar.

Om företaget

RandstadPå Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök här