11 Jun 2024 kl: 15:50
Teknisk dokumentation – CE-märkning

Teknikinformatör - Jakkal AB - Köping

Teknisk dokumentation – CE-märkning

Om jobbet

Jakkal är ett ingenjörsföretag som är verksamt i Karlskoga/Örebro, Laxå, Köping, Nyköping och Norrköping/Linköping samt Hässleholm.

Vi har ett kunnigt team med lång erfarenhet och kompetens med tyngdpunkt inom produktions-, produkt- och teknikutveckling.

Genom vårt breda tjänsteutbud kan vi erbjuda:

• Kompetenta medarbetare med tyngdpunkt inom mekanisk konstruktion, el och automation, produktionsteknik och projektledning, men även inom andra kompetensområden genom hela er organisation.
• Resurs- och specialistkonsulting ute hos kund.
• Leverans av kundspecifika produktionslösningar, allt från lyftverktyg, fixturer till nyckelfärdiga maskinutrustningar inkl. CE-märkning och all dokumentation via vår ”In House” avdelning.
• Additiv tillverkning – 3D printing.
• Rekryterings- och bemanningslösningar både inom tjänstemanna- och kollektivsidan.

Projektteamet i Köping behöver utökas med en person inom teknisk dokumentation, riskhantering och CE-märkning. Har du även erfarenhet av mekanikkonstruktion, så är det meriterande.

Vi är ett kunnigt team med lång erfarenhet och kompetens inom bl.a. produktions- produkt- och teknikutveckling. Vi levererar kundspecifika produktionslösningar/-utrustningar, allt från lyftverktyg, fixturer till nyckelfärdiga maskinutrustningar inklusive CE-märkning och all dokumentation via vår ”In House” avdelning.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer ha ett nära samarbeta med vårt duktiga projektteam som arbetar med olika leveransprojekt till våra kunder, för att förstå och förmedla teknisk dokumentation på ett lättförståeligt och effektivt sätt för användare/kunder.

Du kommer att skapa, redigera och granska teknisk dokumentation såsom användarmanualer, installationsguider och tekniska specifikationer inkl. CE-märkning av utrustningar samt säkerställa att all dokumentation uppfyller gällande branschstandarder och kvalitetskrav. I rollen ingår även att genomföra riskbedömningar och riskhanteringar samt vara rådgivare till projektteam och kunder/användare. Har du erfarenhet inom mekanikkonstruktion, så kan du vara med och stötta i projekten.

Din profil:

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund och/eller utbildning inom området, gärna en ingenjörsexamen, men inget krav samt har ett intresse för teknik och maskinsäkerhetsfrågor. Har du en utbildning och/eller erfarenhet inom teknisk dokumentation eller CE-märkning, så är det mycket meriterande.

Vidare ser vi även att du har:

• God kunskap och intresse av lagar och standarder som gäller inom maskinsäkerhet och maskindirektivet.
• God datavana och har bra förståelse för processer, maskiner och utrustningar.

Du är självgående, ansvarstagande och noggrann samt har lätt för att samarbeta, strukturera och organisera. Du är handlingskraftig och engagerad samt göra det yttersta för att våra kunder ska bli nöjda.

Du behärskar både svenska och engelska, såväl i tal som skrift samt att du har körkort.

Stor vikt läggs vid din personlighet och profil.

Vad kan vi erbjuda dig:

Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkande är stort. Hos oss får du arbeta i ett engagerat, kompetent och fartfyllt team, där du har stora möjligheter till kompetens och karriärutveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med placering i Köping.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här