17 Jun 2024 kl: 16:46
Teknikinformatör till Berg Marin

Teknikinformatör - Jobwise - Göteborg

Teknikinformatör till Berg Marin

Om jobbet

Teknikinformatör till Berg Marin

Berg Marin är ett teknikinformationsbolag med säte i Karlskrona som tillhandahåller beskrivningar, manualer, utbildning, scheman av huvudsakligen marina enheter, men även industriella anläggningar med mera. Organisationens kompetens möjliggör för säkerställandet av installation, uppstart, drift och underhåll för kunden.

Koncernen Ö-borgen som Berg Marin faller under står inför en fortsatt tillväxt och söker en teknikinformatör till Karlskrona eller Göteborg (Djupvik eller öckerö). Du kommer erbjudas en arbetsplats ombesörjd av mycket kompetenta kollegor.

Berg Marin genomsyras av en långsiktighet och ett hållbart tänk, allt som Berg Marin gör ska präglas av kvalité, ombesörja miljö och arbetsmiljö. Personalstyrkan har idag en familjärstämning, högt i tak och stor del i denna rekryteringsprocess åläggs vi dina personliga egenskaper.

Om rollen:

Till bakgrund av bolagets och koncernens tillväxt behöver de fylla på med fler duktiga marinintresserade medarbetare.

Du kommer i denna roll arbeta med tekniska beskrivningar och manualer av marina system. Detta innebär att du samlar in information avseende genomförda reparationer och underhåll av systemen ombord på fartygen och därefter skriver manualer och/eller tekniska beskrivningar av dessa. Du tillhandahåller manualer om reservdelar och tidsfrister för underhållsbehov.

Informationsinsamling gör du via datablad, leverantörmanualer samt pratar med varvspersonal och projektledare därefter trattar du ned informationen samt raffinerar den till dokumentation. Du kommer arbeta i flera projekt simultant och du behöver således vara flexibel i ditt arbetssätt och klara av att ställa om från ett projekt till ett annat.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Du är ansvarstagande som person, klarar av att söka upp information på egen hand och är prestigelös i din framtoning. Du är både tekniskt- och marint intresserad.

Vi ser det lämpligt att du har någon slags erfarenhet av marin verksamhet samt ett stort tekniskt intresse, kanske har du arbetat med hantverksarbete mot fartyg/maritim verksamhet och vill ta steget mot mer administrativt arbete. Alternativt har du erfarenhet av teknisk dokumentation och vana att beskriva olika system samt ett marint intresse. Eller kanske är du nyexaminerad maskin- eller mariningenjör?

Kanske är du en generalist inom följande områden, alternativt specialist på något område.

  • Skrov/inredning
  • Framdrivning/maskinella installationer

En av Berg Marins största kunder är FMV och således behöver du genomgå en säkerhetsprövning, SUA.

Vad erbjuder vi?

Detta är en hyr-rekrytering och du kommer inledningsvis arbeta som konsult genom oss på Jobwise i 6 månader och därefter anställas av Berg Marin.

Du kommer få vara en del av ett bolag som är under konstant tillväxt och utveckling.

Berg Marin är en del av Ö-borgen koncernen och det finns väldigt goda möjligheter för rörelse internt i bolagsgruppen och du kommer erhålla goda utvecklingsmöjligheter.

Om Jobwise

Jobwise är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i kompetensföretagen. Självklart har vi kollektivavtal, adekvata försäkringar och förmåner till våra anställda.

Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världen

Som anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal 🤝 och schyssta villkor. Du blir även en del av ett företag som anstränger sig för sina anställda. Vi kommer att vara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det.

Ansök här