16 Mar 2023 kl: 15:11
Systemutvecklare, CGM

Array - Compugroup Medical Sweden AB - Solna

Solna Systemutvecklare

Systemutvecklare, CGM

Systemutvecklare, CGM


CGMs vision ”Synchronizing healthcare” genomsyrar allt vårt arbete. Vi är marknadsledande leverantör av IT-lösningar och kommunikationstjänster inom hälso- och sjukvård, social omsorg, företagshälsovård, barn – och elevhälsovård samt kliniska laboratorium i Sverige. Vår drivkraft är att göra nytta för patienten via våra e-hälsolösningar. Behovet av nya lösningar är under ständig utveckling, vilket ställer höga krav på oss som leverantör. Tillsammans med våra kunder är vi starkt engagerade i att förverkliga Sveriges e-hälsovision om att bli bäst i världen på att använda digitaliseringens och e-hälsans möjligheter.

Din roll


Vi söker dig som är en nyfiken och utforskande utvecklare med ambitionen att göra nytta för vårt samhälle.

På CGM drivs vi av att förbättra e-hälsa och för rätt person erbjuder vi en utvecklande och viktig roll.

Du kommer arbeta på vår webbapplikations- och integrationsavdelning, Connectivity.

Som systemutvecklare på Connectivity tar du ett stort ansvar i hela utvecklingsarbetet och blir involverad i förstudier. Avdelningens huvuduppgift är att stödja våra journalsystem med integrationer och webbapplikationer för datainsamling.

Arbetsmetoden sker enligt SAFe och i vår bransch är det höga regulatoriska såväl som säkerhetsmässiga krav.Om digVi tror att du har:

– arbetat med utveckling i minst 5 år

– god erfarenhet av .NET Framework, .NET, WCF, SOAP, REST och MVC, Razor och WebAPI

– relevant akademisk examen / motsvarande arbetslivserfarenhet

Har du dessutom erfarenhet av Blazor, Webassembly, DevSecOps, Docker och Kubernetes ser vi detta som meriterande

Som person tror vi att du är mycket tekniskt intresserad och har ett metodiskt arbetssätt. Hos oss är det viktigt att vi kan hjälpa varandra och vi har en kultur som främjar samarbete och diskussioner.Vi erbjuder


Hos oss får du förmånen att jobba tillsammans med ett engagerat och trevligt gäng som alla jobbar mot samma mål och med våra kunders bästa för ögonen. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig också en arbetsplats i ljusa och fina lokaler i Solna.

Att alla medarbetare mår bra tycker vi är viktigt och därför erbjuder företaget bland annat ett generöst friskvårdsbidrag och en friskvårdstimme i veckan till alla anställda.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Hybridarbete. Heltid. Placeringsort: SolnaAnsökan


Skicka in din ansökan redan idag då ansökningar hanteras löpande.
Tillträde sker enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, My Melander via e-post my.melander@cgm.com