4 Jul 2024 kl: 20:14
Receptionist till VE ögonsjukvård i Lund

Receptionist, telefonist - Region Skåne, Skånes universitetssjukhus SUS - Lund

Receptionist till VE ögonsjukvård i Lund

Om jobbet

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdenhet (VE) ögonsjukvård tillhör verksamhetsområde (VO) hud, reproduktionsmedicin och ögonsjukvård. VE ögonsjukvård har cirka 220 medarbetare och bedriver verksamhet både i Malmö och Lund. Förutom att tillgodose invånarnas behov av ögonsjukvård i Malmö och Lund bedriver vi även regionsjukvård för Halland, Kronoberg och Blekinge. Vidare ligger vi i frontlinjen vad gäller såväl grundutbildning som specialistutbildning för läkare. Därtill sker forskningsarbete i nära samarbete med Lunds universitet.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som receptionist är den ena dagen sällan den andra lik. I ditt dagliga arbete möter du våra patienter där du är ansiktet utåt på mottagningen och främst arbetar med att ta emot och registrera patienter. Därtill ingår viss telefonhantering, remisser och att registrera information i respektive datorsystem. Du arbetar i systemen Melior, Medspeech och Web-PASiS.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning. Därtill har du goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Vidare har du goda datorkunskaper och det är meriterande om du arbetat med våra system Web-PASiS och Melior. Har du kunskap om, eller arbetserfarenhet som receptionist eller medicinsk sekreterare, är det också meriterande.

För att passa i tjänsten är du strukturerad och har god förmåga att anpassa ditt arbetssätt och prioritera vid ändrade omständigheter. Då en stor del av arbetet innebär kontakt med människor är det av stor vikt att du är serviceminded och har lätt för att skapa goda relationer och samverka såväl inom som utom enheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval, varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ange referens C200510 i din ansökan

Ansök här