4 Jul 2024 kl: 20:07
Receptionist till Storsjöbadet

Receptionist, telefonist - Östersunds kommun - Östersund

Receptionist till Storsjöbadet

Om jobbet
Vikariat, 85%. Arbetstiderna är varierande, dagtid, kväll och helg.
Tillträde i mitten av september efter överenskommelse.

Vår enhet Bad driver Östersunds kommuns fyra badanläggningar. De badanläggningar som ingår i enheten är Storsjöbadet, Brunflobadet, Östbergsbadet och Litsbadet. Äventyrsbadet Storsjöbadet är kommunens mest besökta turistanläggning med 260 000 årliga besökande och därmed en viktig del av kommunens tillväxt.

Som receptionist är du först ut av våra medarbetare att möta våra gäster på ett serviceinriktat och professionellt sätt. Du hjälper våra gäster att få en bra start på sin dag på Storsjöbadet. Du kommer att administrera vårt kundsystem, fakturera kunder och andra arbetsuppgifter som förekommer i en reception.

Vi söker en naturlig serviceperson som tycker att det bästa som finns är att möta människor. Du ska snabbt kunna anpassa dig till olika situationer som kan uppstå, ha bra organisationsförmåga och vara van vid kassa-, bokning- och entrésystem. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete som receptionist.

Du har en utbildning motsvarande gymnasienivå.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg och referenser behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

Intervjuer sker löpande.

Ange referens 5:2024:14 i din ansökan

Ansök här