27 Jun 2024 kl: 11:39

Inkassohandläggare - Aktiv Delgivning - Göteborg

Administratör med datavana

Om jobbet

Aktiv Delgivning är ett renodlat delgivningsbolag med närmare 25 års erfarenhet inom branschen. Verksamheten är baserad i centrala Göteborg. Genom vårt stora nätverk av delgivare erbjuder vi våra kunder rikstäckande delgivningstjänster.

Vi strävar ständigt efter att ge våra delgivare de optimala förutsättningarna för att utföra sina uppdrag framgångsrikt. I takt med vår tillväxt och ambition att ytterligare stärka vår administrationsavdelning, söker vi nu en erfaren Administratör som är redo att anta utmaningen som handläggare (Process Administrator) och bidra till vår fortsatta framgång.

Aktiv Delgivning är ett dotterbolag i Alektum Group koncernen.

Om rollen

I rollen som Process Administrator blir ditt fokus att hantera inkommande samtal från delgivare, gäldenärer och myndigheter. Arbetet innefattar posthantering, registrering av nya uppdrag och efterforskning.

Du kommer arbeta i vårt affärssystem Nova och därigenom handlägga och utreda frågeställningar kopplade till pågående delgivningsprocesser.

Du kommer att bli en del av ett positivt och dynamiskt team med olika bakgrund och erfarenheter. Du arbetar lösningsorienterat och tar beslut i ärenden med målsättning att hantera varje ärende på bästa sätt.

Din profil

Vi söker en individ som har erfarenhet av administration, men som också besitter god datavana. Kunskap och erfarenhet av arbete med vårt affärssystem Nova eller liknande system ses som mycket meriterande.

Vi söker dig som är en lösningsorienterad och kommunikativ person som trivs i kontakten med andra människor. Ditt arbetssätt kännetecknas av noggrannhet, förmåga att prioritera och god struktur. En bakgrund inom delgivning är fördelaktig men inte avgörande.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Eftersom vi arbetar i team ser vi att du en lagspelare som tycker om att sprida positiv energi och motiveras av att arbeta i en fartfylld miljö.

Viktigt för rollen

Erfarenhet av administration: Vi söker någon med erfarenhet inom administration, som kan hantera olika uppgifter effektivt och med hög kvalitet.

Datavana: Din förmåga att navigera och hantera datasystem är avgörande. Vi värdesätter kunskaper inom systemhantering.

Lagspelare: Din förmåga att arbeta i team och bidra till en positiv arbetsmiljö är central.

Ansökan

Tjänsten är en heltidsanställning med placering vid vårt kontor i centrala Göteborg.

Skicka in din ansökan senast den 31 maj. Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan omgående.

För frågor, kontakta Daniel Holm, VD på Aktiv Delgivning, via telefon 0708160110 eller e-post daniel.holm@aktivdelgivning.se.

Vi ser fram emot att motta din ansökan och välkomnar dig till möjligheten att bli en del av vårt engagerade team

Ansök här