VINNOVA
2 Mar 2022 kl: 14:03

VINNOVA

Att arbeta på VINNOVA

På Sveriges innovationsmyndighet får du som anställd möta variationsrika utmaningar i ett kreativt och öppet samarbetsklimat. Du kan vänta dig en meningsfull vardag där du får axla stort eget ansvar, växa som yrkesmänniska och ta dig an stimulerande uppgifter. Vid din sida får du kring 200 kompetenta kollegor. De är baserade i såväl Stockholm som Bryssel – och alla verkar för att bidra till Sveriges fortsatta tillväxt.

Samhällsnyttan i centrum

Sedan år 2001 har vi finansierat behovsmotiverad forskning och utveckling av effektiva innovationssystem. Detta för att främja hållbar tillväxt genom att öka konkurrenskraften hos forskare och företag i Sverige. En annan central del av vår verksamhet är att öka samarbetet mellan olika aktörer. Med andra ord står Sveriges utveckling ständigt i fokus. Därför är omvärldsbevakning en naturlig del av vår vardag.

Vårt erbjudande till dig

Som anställd inom myndigheten får du växa i din roll. Det beror dels på att arbetsuppgifterna är lika stimulerande som omväxlande och dels på att vi kan erbjuda dig utbildning inom relevanta områden. VINNOVA är en trygg och stabil arbetsgivare där beslutsvägarna är korta, stämningen god och arbetssättet skapande. Här får du möjlighet att påverka din egen kompetensutveckling och ditt kontaktnät blir stort såväl nationellt som internationellt.

Vi förväntar oss att du ansvarar för det arbete du utför samt att du bidrar till VINNOVAS, och därmed Sveriges, utveckling. För att du ska lyckas är vi medvetna om att du stundtals kan behöva arbeta hemifrån. Därför har våra medarbetare tillgång till de tekniska hjälpmedel som behövs för att kunna arbeta utanför vårt kontor, vilket är centralt beläget i Stockholm. För att du ska hitta en balans mellan fritid och arbetsliv erbjuder vi dig flexibla arbetstider samt förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag.

Möt våra medarbetare

Våra medarbetare, som har olika bakgrunder både när det gäller arbetslivserfarenhet och utbildning, är mycket kompetenta inom sina områden.

Annat tekniskt ämne Arkitektur Automation och mekatronik Bioteknik/Bioinformatik Brandingenjör Datateknik/Teknisk datavetenskap Design, grafik Ekosystemteknik Elektronikdesign Elektroteknik/Energisystem Ergonomisk design och produktion Farkostteknik Hållbar utveckling Industriell ekonomi Informations/Kommunikationsteknik Interaktion och design Kemisk biologi Kemiteknik Kemiteknik med fysik Kommunikation och transport Landskapsingenjör Lantmäteri Logistik Maskinteknik Materialdesign Materialteknik Medicinsk teknik Medieteknik Microelektronik Miljö- och vattenteknik Molekylär bioteknik Naturresursteknik Personalvetenskap (HR) Samhällsvetenskap System i teknik och samhälle Teknik Teknisk - naturvetenskplig kemi Teknisk biologi Teknisk design Teknisk fysik Teknisk fysik med elektronik Teknisk fysik med materialvetenskap Teknisk matematik Teknisk nanovetenskap Träteknik Väg och vattenbyggnadsteknik Careerist Entrepreneur Harmoniser Leader