Poddintervju gav drömjobb på het fintech-startup
16 Jan 2020 kl: 00:00

Poddintervju gav drömjobb på het fintech-startup

Nu ansluter marknadsföraren Tony Hammarlund till den Göteborgsbaserade fintech-startupen Minna Technologies som arbetar med hantering av prenumerationer. Här kommer han leda företagets satsning på content marketing.

Tony Hammarlund har under ett antal år arbetat på en mindre contentbyrå i Göteborg men är mer känd för sin podcast ​Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund​. I den intervjuar han några av Sveriges främsta branschexperter och marknadsförare.

Det var också via podden han först kom i kontakt med Christoffer Pettersson som är marknadschef på Minna Technologies. Intervjun gjordes i oktober 2018 och de har sedan dess hållit kontakten sporadiskt.

– Det är riktigt kul att allt började med en poddintervju och det känns fantastiskt att komma in på Minna Technologies som har en superprodukt och ett grymt team, säger Tony Hammarlund.

Minna Technologies har blivit utsedda till en av Europas 50 hetaste fintech-startups och har bland annat Visa som partner. Något som de tillsammans med Klarna är ensamma om i Sverige.

Bland kunderna finns idag bland annat Swedbank, Danske Bank och norska Sparebank 1. Men nu satsar det Göteborgsbaserade företaget på expansion i fler europeiska länder.


Om Minna Technologies

Minna Technologies är en av Europas ledande fintech-bolag och hjälper banker att leverera en bättre digital kundupplevelse. Det som började som en konsumenttjänst för att hantera prenumerationer (Mina Tjänster) har utvecklats till en integrerad plattform för hantering av prenumerationer för banker och leverantörer över hela Europa.

Företaget är idag open banking-partner till flera av Europas ledande banker. Den prisvinnande plattformen har hittills sparat användare över 300 miljoner kronor.

Läs mer på ​minnatechnologies.com

 

Kontaktuppgifter

Här finns kontaktuppgifter till om det önskas mer information om mig, podcasten eller Minna Technologies.

Tony Hammarlund

tony@hammarlund.io

tonyhammarlund.io