Föregående Nästa

RikaTillsammans: Några tips att komma ihåg när börsen svänger | Kort kommentar till Corona-viruset

RikaTillsammans: Några tips att komma ihåg när börsen svänger | Kort kommentar till Corona-viruset
17 mars 2020
Annons

När börsen som svänger som nu kan man verkligen undra vad man har gett sig in på. Förra veckan tappade börsen mer än 10 procent, igår åkte den som en jojo (+2 %, till -2% till +0,6%), och idag lär den i princip garanterat sluta på plus till följd av stängningen i USA på +4,4 %.

Helst skulle man ju önska en jämn och konstant utveckling på våra beräknad +7 % om året. Men se, så fungerar det inte. Skulle det varit enkelt, så skulle ju alla ha gjort det. Saken är att det som händer nu inte ens är något ovanligt. Turbulens på börsen tillhör spelet och den kommer alltid att komma och gå. I dagens extra-insatta video pratar vi om lite faktorer som man kan tänka på när det svänger, diskuterar huruvida det är rea nu eller inte och hur man kan tänka och agera.

Vi hoppas att du uppskattar det här lite kortare extra-avsnittet och så ses vi på söndag precis som vanligt, Då svarar Eric Strand på mer än 50 av era lyssnarfrågor, pratar om guld, kritiserar indexfonder och säger det bevingade citatet: ”Om du tror på guld, köp silver!” ??

Lycka till med ditt sparande och kom ihåg att den passive spararen är den som i längden alltid kommer att vinna! ?

Hälsningar,

Jan och Caroline


Av: RikaTillsammansShortcutAdmin
Publicerad 17 mars 2020
Föregående Nästa