I över 20 år har Shortcut hjälpt svenska studenter och Young Professionals att växa och utvecklas i karriären – från studietiden till första jobbet och vidare på resan.

Full fart framåt. Du vill klättra högst upp på karriärstegen, hålla dig i form, pressa upp lönen, få tid för dina vänner, göra dig ett stort namn i branschen, koppla av och vara en bra kollega, klasskompis eller vd. Vara bäst på jobbet och livet. Helst samtidigt.

Vi vet hur läskigt det kan vara att göra de första kliven in i karriärstegen. Vad ska man säga på en arbetsintervju? Vad ska man ha på sig under arbetsdagen? Hur gör man för att ta kliven som behövs mot sina drömmar? Kan man ha en karriär som entreprenör utan att gå upp fem på morgonen varje dag? Vi vet att det kan vara stressande att vara en livskarriärist. Men för oss på Shortcut är karriär inte att nå högst ­– utan att nå sin fulla potential.

När redaktionen får helt fria tyglar brukar det sluta med en spännande intervju med en entreprenör, mediepersonlighet eller kanske en student. Någon som misslyckats 100 gånger men vägrat låta sig hindras, eller vågade säga upp sig för att följa just sin passion. Din livsstil, karriär och framtid. Shortcutredaktionen har bland annat nominerats till ”Publishingpriset 2016”.

Du har inte missat att vi finns på Facebook, Instagram, Linkedin? Än bättre koll får du om du prenumererar på vårt nyhetsbrev.