23 Feb 2022 kl: 00:00
Vill du bidra till en bättre arbetsdag? Vi söker IT-konsult till Interlan!

Clockwork - Bollnäs, Gävle, Örnsköldsvik

Bollnäs IT-tekniker

Vill du bidra till en bättre arbetsdag? Vi söker IT-konsult till Interlan!

Vill du bidra till en bättre arbetsdag? Vi söker IT-konsult till Interlan!


Om företaget


Vi är över 40 anställda på Interlan och hjälper våra kunder med kvalificerade tjänster och teknik inom IT. Våra ledord i detta arbete är professionalism, hållbarhet, närvaro och glädje. Vi på Interlan tror på ett nära samarbete mellan oss och våra kunder. Närhet och personlig kontakt är en väsentlig del i vårt sätt att arbeta.

Interlan har sedan 1997 levererat bättre arbetsdagar till våra kunder genom att vara kundernas IT-avdelning eller personliga IT-tekniker där vi ansvarar för drift, underhåll och support av kundens hela IT-miljö. Interlan riktar sig till både privat och offentlig sektor, i huvudsak inom Sverige. Vi har huvudkontor i Gävle med filialkontor i Bollnäs, Söderhamn, Örnsköldsvik och Östersund.

Vi växer och söker medarbetare med placeringsort i Bollnäs, Gävle eller Örnsköldsvik!Dina arbetsuppgifter


Vill du göra karriär på ett expansivt och framgångsrikt IT-företag? Vår verksamhet fortsätter att växa och till vårt team av specialister söker vi nu en erfaren IT-konsult.

Du kommer att arbeta med våra kunder som består av små och stora företag samt kommun och region. Du jobbar ute på fältet och kommer förmodligen bli mycket uppskattad hos våra kunder, vi får ofta rollen som personligt IT- stöd och finns nära när våra kunder behöver det mest. Vi har inga vita springare, men nästan. Istället har vi våra vita bilar som du också har möjlighet att ha som förmånsbil.

Så här säger en av våra medarbetare om Interlan: ”Fördelarna är att vi har stor frihet under stort ansvar. Vi kan styra våra egna dagar och det finns alltid kollegor nära till hand. Du behöver inte sitta och grotta i saker helt själv. Vi hjälps åt allihop. En platt organisation”.
Hos oss har du möjlighet att ha en stor frihet i din arbetsvardag. Vi har stor tillit till våra medarbetare och litar på att du gör ditt bästa. Självklart har du också dina kollegor till hjälp. Vi har ett nära samarbete med varandra och värderar det högt och du kommer i din arbetsvardag att ha kontakt med kollegor på våra andra kontor.

För oss är det viktigt att vi har roligt på jobbet och att vi har möjlighet att växa tillsammans. Du behöver inte vara fullärd i de kunskaper vi önskar, vi hjälper dig gärna att utvecklas och ta dig vidare i det du önskar.Din profil


Vi söker dig som vill arbeta eller fortsätta din karriär inom IT-relaterade tjänster. Det är mycket meriterande med en eftergymnasial utbildning inom IT och vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet där du har arbetat med eller inom större företag och organisationer.

För att lyckas i din roll bör du ha:

 • Erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll i Windows klient & servermiljö
 • Kunskap/kännedom om drift och virtualiseringsplattformar (VMware/(Hyper-V)
 • Microsoft 365
 • Microsoft AD
 • Nätverk
 • Andra kunskaper som är meriterande är:

 • Projektledning
 • Azure
 • Erfarenhet av FortiNet-produkter
 • Utöver ovan är affärsmässighet, motivation, engagemang samt ett jäkla driv otroligt viktigt för att du ska trivas hos oss. Då kan du gå hur långt som helst på Interlan och vi kommer att hjälpa dig nå dit du vill komma!  Ansökan


  Interlan samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Julia Mortimer på tel. 0708215315 eller på julia.mortimer@clwork.se. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se, dock senast 13 mars 2022.  Har du frågor om jobbet?
  Kontakta mig!

  Julia Mortimer

  Rekryteringskonsult

  E-mail: julia.mortimer@clwork.se
  NUMMER: 0708215315