28 Feb 2022 kl: 00:00
Vi söker Leg. sjuksköterskor till hemsjukvården

Herrljunga kommun - Herrljunga

Herrljunga Sjuksköterska

Vi söker Leg. sjuksköterskor till hemsjukvården

Vi söker Leg. sjuksköterskor till hemsjukvården.


Om arbetsplatsen


Välkommen till Herrljunga kommun – hjärtat av Västra Götaland! Med våra goda pendlingsmöjligheter och vår tydliga och välkomnande VI-känsla är vi kommunen och arbetsgivaren för dig. Hos oss kommer du arbeta med att ge våra invånare en god service och bidra till att nå kommunens mål om långsiktig hållbarhet och att bli 10 000 invånare.Arbetsuppgifter


Vi utökar vår verksamhet för att möta behovet av utveckling som hemsjukvården står inför. Vi vill bli fler för att kunna fortsätta vår resa mot en hållbar hemsjukvård.

I arbetet som sjuksköterska inom HSV arbetar du i Hemsjukvård, i ordinärt boende och/eller särskilt boende. Vårt arbete är oerhört varierande då vi arbetar med patienter från 0 år och uppåt med skiftande diagnoser och behandlingar. Vad som är gemensamt för våra patienter är att vi vårdar dem i deras eget hem. Detta innebär att oavsett vad du arbetat med innan kommer du, patienterna och dina kollegor ha nytta av just dina kunskaper och erfarenheter.

I rollen ingår att planera, följa upp, bedöma och åtgärda hälso-och sjukvårdsinsatser. Vi satsar på utbildning av både omvårdspersonal och varandra och välkomnar med varm hand intresse av att sprida eventuella specialkunskaper eller skapa egna ansvarsområden. I vår arbetsgrupp arbetar sjuksköterskor med olika specialistutbildningar och vi välkomnar sökande med specialintressen inom verksamhetsområdet.

Vi erbjuder ett spännande jobb där vi hela tiden utmanar oss själva i att utveckla vårt arbetssätt och där du får möjlighet att utvecklas i din profession som sjuksköterska. Här får du jobba i ett litet sammansvetsat team. Som nyanställd får du en god och personligt anpassad introduktion med möjlighet till handledning.

Förutom ett löfte om ett flexibelt och varierande yrke erbjuder vi möjligheten att själv anpassa många av dina arbetsvillkor. Vi tycker visserligen att vårt jobb är det roligaste som finns men inser att tid för privatliv och återhämtning är viktigt och erbjuder därför ett schema som du får vara med och utforma.

Till tjänst nummer 1 söker vi en sjuksköterska som vill vara omvårdnadsansvarig för ett av våra områden i ordinärt eller särskilt boende med arbetstid dag, kväll och helg.
Till tjänst 2 söker vi en sjuksköterska som ska förstärka hemsjukvården genom en resurstjänst med kombinerad kväll, helg och nattjänstgöring.
Skriv gärna i ansökan vilken tjänst du är intresserad av.

En god arbetsmiljö är något som är viktigt både för yrkesliv och privatliv och vi söker ständigt förbättra och hitta nya vägar så att våra medarbetare ska trivas. Förutom ovanstående och ett gott gäng med kollegor erbjuder kommunen bland annat betald friskvård och gratis inträde till vår simhall. På HSV-enheten har vi även flextid och schemalagd kompetenshöjande tid enligt modellen 90-10.Kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av yrket. Om du tidigare har erfarenhet av hemsjukvård, geriatrik, demens- eller palliativ vård är detta meriterande men inget krav.

Vi dokumenterar i verksamhetssystemet VIVA och det är en fördel om du har erfarenhet av detta, men med en god datorvana kommer du snabbt in i systemet. Vi vårdar patienterna i deras hem och arbetar personcentrerat, det är därför viktigt att du kan se till patientens inflytande och delaktighet i vården. Som person ser vi därför att du är självständig, flexibel och tar egna initiativ med stort eget ansvar.

B-körkort är ett krav.
God svenska i tal och skrift är ett krav.
För att få arbeta inom socialförvaltningen måste du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.Anställningens omfattning


Rekrytering sker löpande och tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.Ansökan


Referensnummer: A1091943

Sista ansökningsdag 2022-03-31
Kontaktpersoner


Sara Styrud
Enhetschef 0513-17343
Sara.styrud@herrljunga.se

Facklig företrädare
Fackliga representanter nås via kommunens växel
Övrigt


I Herrljunga kommun gäller heltid som norm med möjlighet till deltid. Om heltidsuppdrag saknas kan det innebära att tjänster kan kombineras med andra arbetsuppgifter, eller vid annan arbetsplats.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Herrljunga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Urvalsarbetet pågår löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Herrljunga kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.