2 Jun 2022 kl: 07:56
Vi söker en vårdlärare till Vuxenutbildningen

Array - Stenungsunds kommun - Stenungsund

Stenungsund Lärare

Vi söker en vårdlärare till Vuxenutbildningen

Vi söker en vårdlärare till Vuxenutbildningen


Om arbetsplatsen

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 27 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunens vision är att vi ska bli 35 000 invånare år 2035. Stenungsunds kommun ingår i Göteborgsregionens kommunalförbund som är ett forum för samarbete och erfarenhetsutbyte samt i ett antal andra mellankommunala samarbeten.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

Verksamheten Kompetens och Utveckling organiserar all kommunal vuxenutbildning från grundläggande nivå upp till och med högskolan. Inom verksamheten ryms Skolenhet 1 (grundläggande, gymnasial vuxenutbildning, Sär-vux samt SFI), Skolenhet 2 (regional och kommunal yrkesutbildning samt YH). Inom verksamheten ryms även Arbetsmarknadsenheten/Enheten för nyanlända.

Vuxenutbildningen är en del av Kompetens och Utveckling och omfattar grundläggande vuxenutbildning, gymnasiala kurser, svenska för invandrare, svenska som andraspråk, särskild utbildning för vuxna, yrkesutbildningar, yrkesutbildningar med språkstöd, Lärcentrum med högskolestudier samt uppdragsutbildning. Vuxenutbildningen är uppdelad i två skolenheter. Yrkeshögskolan tillhör skolenhet 2 och bedriver den mesta av undervisningen i Nösnäsgymnasiets lokaler. I samarbete med kemiindustrin i Stenungsund driver vi en tvåårig yrkeshögskoleutbildning till drifttekniker.

På Vuxenutbildningen är vi ca 55 medarbetare och har löpande ca 600-700 elever i studier.

Besök oss gärna på:

www.stenungsund.se/vuxenutbildningen

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär undervisning i kurser som tillhör vård- och omsorgsutbildningen. Vi är ett certifierad lokalt Vård- och omsorgscollege. Vi bedriver både klassrumsundervisning och undervisning/ studier via vår lärplattform samt även lektioner via Teams. I arbetet ingår sedvanliga läraruppgifter såsom, lektionsplanering, undervisning i olika former, bedömning och betygssättning med mera. I arbetet ingår att samarbeta med andra yrkeslärare i arbetslaget, verksamheter inom yrkesområdet och delta i olika möten, exempelvis lokalt VO-College.

Kvalifikationer

Utbildning som yrkeslärare med legitimation inom vård- och omsorgsämnen, gärna sjuksköterska som grundutbildning, god pedagogisk och didaktisk förmåga, god förmåga att organisera och dokumentera, god IT-vana och erfarenhet av digitala hjälpmedel samt yrkeserfarenhet inom verksamhetsområdet. Utöver detta är det önskvärt att du också är utbildad HLR-instruktör.

Som person har du god förmåga att motivera och inspirera människor du möter. Du brinner för att arbeta nära de studerande i deras utveckling av kunskaper och har ett inkluderande arbetssätt. Erfarenhet av vuxna och mångkulturellt arbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, kreativitet och flexibilitet.

Det vi kan erbjuda dig är en stimulerande och varm arbetsplats med kompetenta kollegor som drivs av att utföra ett av de viktigaste arbeten som finns, där vi har förmånen att vara viktiga personer som bidrar till vuxna människors utveckling och väg mot ett framgångsrikt arbetsliv och samhällsliv.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Tillträde: 15 augusti eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Ansökan

Ansök senast: 2022-06-26

Referensnummer: A1129935

Välkommen att söka genom att: Göra en digital ansökan via denna länk.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson
Jane Cervell
Rektor
0303-732824
jane.cervell@stenungsund.se

Facklig företrädare
De fackliga förbunden nås via kommunens växel: 0303-73 00 00


Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!