31 Maj 2022 kl: 06:48
Verksamhetsutvecklare

Array - Lidköpings Kommun - Lidköping

Lidköping Verksamhetsutvecklare

Verksamhetsutvecklare

Verksamhetsutvecklare


Samhällsbyggnad


Lidköpings kommuns vision är att vara en välkomnande och hållbar kommun. Vi arbetar för att skapa god livskvalitet, hälsosam miljö och bra service för alla. Samhällsbyggnad har en viktig roll i detta arbete, och på förvaltningen finns mark- och exploatering, plan, trafik, bygg och miljö- och hälsa.Beskrivning


Nu söker vi dig som med ett stort driv och kunnande vill bidra till utvecklingen av samhällsbyggnadsförvaltningen. I rollen som verksamhetsutvecklare stödjer du chefer att se möjligheter till utveckling, kvalitetssäkring och effektivisering.

Du driver och deltar i kommunen och förvaltningens systematiska kvalité- och utvecklingsarbete och kommer att vara ett stöd i planering och uppföljning av förvaltningens uppdrag och mål. I rollen som verksamhetsutvecklare kommer du bland annat att ta fram underlag och rapporter, utredningar, analyser och beslutsunderlag. Men också bistå med processledning, utvecklandet av nya arbetssätt samt omvärldsbevaka för att hålla dig à jour med trender och utveckling inom förvaltningens område.Kvalifikationer


Du ska ha högskoleexamen med inriktning mot samhällsbyggnadsfrågor och/eller
verksamhetsutveckling eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha erfarenhet från verksamhetsutveckling, planerings- och förändringsarbete. Du ska ha även ha förmåga att leda genom andra och leda dig själv. Och gärna tänka digitalt först.

Det är meriterande om du har erfarenhet av politiskt styrd verksamhet, gärna inom samhällsbyggnadsområdet, och har arbetat i någon form av ledande befattning.
Som person är du nyfiken, lyhörd, ser möjligheter och drivs av att tillsammans med andra utveckla verksamheten. För att trivas i denna roll är du strukturerad, framåtsträvande och pedagogisk samt har en förmåga att få med dig människor i rätt riktning på ett inspirerade sätt.

Du arbetar aktivt och engagerat för en god samverkan inom förvaltningen och kommunen och har förmåga att växla mellan perspektiv och se delar och helhet och utmanas av förändrings- och utvecklingsarbete. Rollen kräver att du är en god pedagog och har en stor kommunikativ förmåga som med lätthet kommunicerar i tal och skrift då kommunikation och dokumentation är ett kontinuerligt inslag i arbete.Villkor


Tillsvidareanställning: Heltid.
Intervjuer är planerade till 28 juni.Om arbetsgivaren


Det vi gör är viktigt för många, på flera sätt alla dygnets timmar, året om.

Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi gör det bästa här och nu, samtidigt har vi siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens hållbara Lidköping. En resa vi gör tillsammans med dem vi är till för och som vi vill ska präglas av engagemang och modet att testa nytt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad för medborgaren, företagaren, föreningen och de som besöker Lidköping. Du har dessutom stora möjligheter att utvecklas inom ditt yrke. Inkludering och mångfald är lika självklart för oss som för dig.

Nu behöver vi bli fler – varmt välkommen du med till Lidköping vid Vänern.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.Generell informationAnställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100 %
Ort: Lidköping
Län: Västra Götalands län
Land: Sverige
Referensnummer: SB 2022/337

Kontakt:

Urban Olsson, Samhällsbyggnadschef, 0510-770054

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter, 0510-770000
Publicerat: 2022-05-23
Sista ansökningsdag: 2022-06-19