9 Jun 2022 kl: 13:41
Verksamhetschef till Ersta Juliahemmet

Array - Ersta diakoni - Uppsala

Uppsala Verksamhetschef

Verksamhetschef till Ersta Juliahemmet

Verksamhetschef till Ersta Juliahemmet, Uppsala


Om arbetsplatsen

Välkommen till Ersta Juliahemmet – ett nybyggt, vackert och modernt äldreboende i en idéburen organisation utan vinstsyfte där vi står stadigt i värdegrunden att se hela människan!

Juliahemmet öppnade för drygt ett år sedan och idag har vi ett fullt hus med flera som står i kö för att flytta in. Då nuvarande verksamhetschef kommer att gå vidare mot nya utmaningar, letar vi efter rätt person att fortsätta leda Julaihemmet!

På Erstas äldreboenden vill skapa en vacker miljö där genuin hemkänsla möter dagens teknik. Juliahemmet ligger i Ultuna trädgårdsstad, och har 69 smakfullt inredda lägenheter uppdelade på fyra våningar för personer med demenssjukdomar och omvårdnadsbehov. Juliahemmet har en stor solig och grönskande trädgård och ligger alldeles intill natur och friluftsområden.

Sjuksköterskor, rehab, omvårdnadspersonal och ledning har ett när samarbete och tillsammans skapar vi ett äldreboende där vi ser hela människan – grundat i vetenskap, utfört med hjärtat – så som det borde vara!

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen för Erstas äldreboenden/dagverksamhet och rapporterar direkt till områdeschefen.

På Juliahemmet har en du lokal ledningsgrupp bestående av enhetschefer som har personal- och budgetansvar för sina enheter/avdelningar.

Chefsansvaret innebär att leda och utveckla verksamheten enligt Erstas vision, värderingar och mål. I arbetet ingår personal-, kvalitets- och budgetansvar samt uppföljningsarbete för hela verksamheten.

ERBJUDANDE
Ersta äldreboenden befinner sig i expansion, där vi under de kommande åren skall utöka vår verksamhet. Vi erbjuder dig ett utvecklingsinriktat arbete där du får möjlighet att leda och utveckla våra äldreboenden, och tillsammans med övriga kollegor påverka hur vi leder området framåt. Vi har en dynamisk och öppen kultur där vi bryr oss om varandra och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Som medarbetare på Ersta får du tillgång till en mängd olika rabatter och förmåner via Benify, friskvårdsbidrag och kan ta del av de aktiviteter som sker på Ersta diakoni på Södermalm. Självklart har vi kollektivavtal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

•Minst 2 års erfarenhet av arbete som verksamhetschef inom äldreomsorgen samt utbildning eller erfarenhet som IVO godkänner i rollen som verksamhetschef

•Tidigare erfarenhet av att leda chefer

•Kunskap och erfarenhet av att styra mot, och följa upp verksamhetens mål inom alla områden

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Vi söker dig som är en trygg ledare och som får dina medarbetare att växa och tillsammans nå verksamhetens uppsatta mål. Vi tror också att du har god problemlösningsförmåga och förmåga att verka både operativt och strategiskt. Du har god förmåga att planera ditt dagliga arbete för dig och verksamheten, samtidigt driver du framgångsrikt strategiska frågor på längre sikt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde: 2022-09-01
Tillträde september 2022, efter överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer: A1131856.

Generell information

Sista ansökningsdag:2022-06-30
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson
Emma Swanström
Områdeschef äldreboenden / emma.swanstrom@erstadiakoni.se


Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.