11 Feb 2022 kl: 00:00

Sahlgrenska Universitetssjukhuset - Göteborg

Göteborg Kontorsassistent

Verksamhetsassistent sökes till Ambulans- och prehospital akutsjukvård

Verksamhetsassistent sökes till Ambulans- och prehospital akutsjukvård


Sahlgrenska Universitetssjukhuset , Ambulanssjukvården

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om dig

Rätt person på rätt plats är det viktigaste vid rekrytering, vi söker därför dig med eftergymnasial administrativ utbildning och/eller erfarenhet som chefsassistent och med god IT-vana. 

Erfarenhet av diarieföringssystem, hemsidesprogram och fakturahanteringsprogram är mycket meriterande. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Det är viktigt att ha ett trevligt bemötande och hög servicekänsla, då du representerar verksamheten både internt och externt. Om du trivs med att arbeta självständigt, är strukturerade, flexibel och har förmåga att prioritera vid behov kan du vara personen vi söker.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsassistent har du en samordnande funktion gällande kontakt med medarbetare, andra verksamheter inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset, externa samarbetspartners samt patienter. Du ansvarar för logistik och dokumentation för våra möten. I arbetsuppgifterna ingår också ekonomi, fakturering, publicering på hemsida, inköp, resebokningar med mera. 

Om verksamheten 

Vi söker nu en verksamhetsassistent till Ambulanssjukvården som är en del av Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 6. Vår vision är att vara nationellt ledande när det gäller att utveckla den moderna ambulanssjukvården genom att fortsätta forma och utveckla en verksamhet som är öppen för nya idéer och nya sätt att möta framtida krav och utmaningar. En viktig förutsättning är integration med sjukhuset då ambulanssjukvården är första ledet i vårdkedjan. Utöver det integrerade arbetet med sjukhuset är det dessutom viktigt att vi har ett gott samarbete med våra vårdgrannar såsom primärvård och kommun samt övriga externa kontakter i samhället.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Kontakt

Verksamhetschef, Elisabet Hammar,, 076- 773 18 84

Facklig företrädare

Vision, Niki Blomqvist, 070- 082 47 24

Publicerat 2022-02-07

Sista ansökningsdag 2022-02-28