25 Feb 2022 kl: 00:00
VD-sekreterare sökes till Samhall

Samhall - Stockholm

Stockholm Socialsekreterare

VD-sekreterare sökes till Samhall

VD-sekreterare sökes till Samhall


Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden. På Sveriges viktigaste företag är du med och gör skillnad för många. Nu söker vi en vd-sekreterare med placering på huvudkontoret i Stockholm.


Arbetsbeskrivning

Som vd-sekreterare kommer du att ha en viktig roll i att stödja vd och den övriga företagsledningen. Du kommer att bidra med din kompetens i stort som smått. Arbetsuppgifterna kan variera mellan:

  • Att agera administrativt stöd till vd, och vid behov även den övriga i företagsledningen, i hantering och koordinering av mötesbokningar och andra dagliga arbetsuppgifter.
  • Att organisera och förbereda möten, konferenser och andra evenemang genom såväl projektledning som framtagande av underlag och presentationsmaterial.
  • Att agera kontaktpunkt mellan ledningen och andra anställda, kunder eller intressenter.
  • Leda eller delta i planering och genomförande av ledningsinitierade projekt och initiativ.
  • Att hantera administration kring vd:s och styrelsens löpande tidredovisning, fakturor och reseräkningar.

Önskvärda kvalifikationer

  • Erfarenhet från liknande tjänst i roller som vd- eller chefsassistent
  • Erfarenhet från projektledning
  • Goda kunskaper i MS Officepaketet
  • Goda kunskaper i presentationsteknik
  • Flytande svenska och god engelska i tal och skrift

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du har ett stort intresse för kommunikation och att arbeta med service. Du är van att arbeta självständigt med god struktur och förmåga att prioritera och hantera känslig information. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

Ansökan och övrig information

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.  

Sista ansökningsdag: 2022-03-11

Fackliga kontaktpersoner

Vill du ställa frågor till facklig representant är du välkommen att kontakta: Siwert Ahlm (Unionen) 070-546 87 17, Asim Zilic (SACO) 070-359 45 15 alternativt Pontus Dilén (Ledarna) 070-621 72 24. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över åtta miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.