30 Maj 2022 kl: 22:00
Utredare Vatten

Array - Vatten & miljökonsulterna i Norr AB - Luleå, Skellefteå

Luleå Skellefteå Handläggare/Utredare

Utredare Vatten

Vi söker dig som har ett genuint intresse för vattenfrågor och vill göra skillnad tillsammans ossVill du ha ett givande och omväxlande jobb där du arbetar med viktiga samhällsfrågor? Är du utbildad ingenjör/naturvetare? Perfekt! Då kan det vara dig vi söker!


Få en varierad vardag

Som utredare på Vatten & Miljökonsulterna kommer du arbeta ute i fält, analysera data, genomföra utredningar och ta fram rapporter samt ha möte med kunderna. Här finns det dessutom god möjlighet att låta ditt eget intresse styra rollens exakta utformning. Kanske älskar du att vara ute i fält, eller brinner för kundmötet? Då ordnar vi så att du kan göra lite mer av det! Vi tror helt enkelt att jobbet blir som bäst när du får göra det du verkligen tycker är roligt.

Vatten & Miljökonsulterna – en arbetsplats där du kan utvecklas och trivas

Eftersom vi är ett relativt litet och nystartat bolag så finns det goda möjligheter att vara med och påverka vår framtida utveckling. Vi älskar när våra medarbetare kommer med nya bra idéer! Dessutom verkar vi i en framtidsbransch där det hela tiden kommer nya spännande tekniker som du får möjlighet att arbeta med. Dock är det såklart inte bara bolaget som skall utvecklas, utan även du som medarbetare kan växa i din roll! På grund av vår storlek så kommer du här få möjlighet att arbeta brett och följa projekt från inledande skede till avslut, vilket gör att du på så sätt kan tillgodogöra dig mycket kunskap inom många områden. Dessutom arbetar vi alltid i grupp för att kunna lära av varandra.
Vi vill att du skall trivas och må bra hos oss, så därför ser vill till att värna om arbetslivsbalansen och erbjuder både flextid samt möjlighet att jobba hemifrån om du vill. Dessutom har vi både ett generöst friskvårdsbidrag och möjlighet att träna under arbetstid en timme i veckan.


Tomas Markström,

VA-ingenjör

— ”Det bästa med det här jobbet är utan tvekan kollegorna. Vi har det väldigt kul tillsammans och har en grym sammanhållning! Det är också mycket därför jag valde att sluta som konsult på en större firma. Här får du dessutom möjlighet att vara med och påverka bolaget, och får arbeta med många olika saker, vilket ofta inte är möjligt på stora bolag!”
.


Fokusområden

Våra fokusområden är framför allt:

➜ VA-strategi – strategiska utredningar rörande VA, VA-planer, VA-juridiska frågor, ABVA, verksamhetsområden, VA-taxor

➜ Dricksvattensäkerhet – Utredningar rörande dricksvattensäkerhet, exempelvis upprättande av beredskapsplaner, risk-och sårbarhetsanalyser i hela vattenförsörjningssystem, klimatanpassning, övningar, skalskydd, dricksvattenhygien, utbildning

➜ Ledningsnät – Beräkningar, dimensionering, modellering

➜ Dagvatten – Utredningar för avledning och rening, beräkningar, dimensionering

➜ VA-process – Kommunal dricksvattenteknik och avloppsreningsteknik, exempelvis förstudier, vattenbehandlingsprocesser, processoptimering, framtagande av förfrågningsunderlag, m.m.

➜ Vatten – Utredningar rörande grund- och ytvatten, exempelvis utformning av vattentäkter, vattenskyddsområden, GIS-analys, recipientutredningar, naturvärden i vatten, föroreningar i vattenområden m.m.

Utredare med önskan att utvecklas inom vattenområdet – den vi söker

Du som läser detta ser vi har en examen som exempelvis civilingenjör, högskoleingenjör eller ett närliggande område. Minst lika viktigt som din utbildningsbakgrund är din passion. Vi brinner alla för vattenområdet och de viktiga samhällsfrågor som det medför – precis som vi tror att du också gör! Vidare tror vi även att du har ett starkt eget driv, är en riktigt fena på att samarbeta och har en god initiativförmåga.

Låter detta som något för dig? Det både tror och hoppas vi! Vänta i så fall inte – skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan

Ansökan skickas till info@vmkonsulterna.se.Sista ansökningsdag 2022-06-21.
Vi är stationerade i Luleå och Skellefteå. Ange önskad stationeringsort i ansökan.

För frågor kontakta:
Anna Mäki, 076-1477 003 eller anna.maki@vmkonsulterna.se
Per Rendahl, 070-625 24 07 eller per.rendahl@vmkonsulterna.se
www.vmkonsulterna.se