24 Maj 2022 kl: 11:13
Underhållstekniker Bränsleberedningen.

Array - MälarEnergi AB - Västerås

Västerås Underhållstekniker

Underhållstekniker Bränsleberedningen.

Underhållstekniker Bränsleberedningen.Om du värdesätter ett arbete som präglas av utveckling, förbättringsarbete och gemenskap är den här tjänsten något för dig!

Om arbetsplatsen


Bränsleberedningens har till uppgift att sortera bort oönskat material i det inkommande avfallet innan det går vidare till förbränning på Block 6, som i sin tur producerar fjärrvärme & el ut till kunder i Mälardalen. Bränsleberedningen består av tre utsorteringslinjer som sorterar bort metaller & annat oönskat material. Utsorteringslinjerna körs av driftpersonalen på plats via ett manöverrum, där de har en översikt av produktionen via flera olika system t.ex 800xA. På Bränsleberedningen arbetar tolv personer på driften uppdelat på sex skiftlag. Driften bemannar Bränsleberedningen året runt, dygnet runt med ett 3-skift (för-, eftermiddag & natt).

Mer om arbetsplatsen: Block 6 – en världsunik anläggning.Dina arbetsuppgifter


Som Underhållstekniker har du som huvuduppgift att säkerställa hög tillgänglighet på Affärsområde Värmes anläggningar i Västerås samt att säkerställa att drift och underhåll sker på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. Du ansvarar för att felsöka och utföra enklare underhållsarbeten på anläggningen samt informerar om aktuella drifthändelser via loggbok, felanmälan, skiftöverlämning. Du utför ronderingar och agerar på ev avvikelser i anläggningen och vid behov justerar och effektiviserar inställningar på utrustningen.

Du följer framtagna instruktioner och checklistor samt rapporterar avvikelser till anläggningsansvarig. I det dagliga arbetet ingår att man kan agera kopplingsledare för avgränsningsorder, det innebär att man ansvarar för att objekt ställs av på ett säkert sätt och utfärdar vid behov heta arbeten tillstånd. Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen är till exempel att aktivt delta och bidra till koncernens arbetsmiljö/miljöarbete samt att förbättra och utveckla processer och instruktioner.Din profil


För att lyckas i den här tjänsten söker vi dig som är framåt och gillar att se resultatet av gruppens samarbete. Din sociala och kommunikativa förmåga gör att du jobbar bra både i team och på egen hand, du har inget emot att hugga i och hjälpa till där det behövs. Vi söker dig som trivs med att arbeta förebyggande, metodiskt & drivs av att lösa problem med fokus på säkerhet och kvalitet.

Vi ser gärna att du har utbildning inom driftteknik alternativt mekaniskt underhåll genom gymnasieutbildning, YH-utbildning eller motsvarande erfarenhet från tidigare arbeten. Erfarenhet med att arbeta som reparatör/mekaniker/drifttekniker/operatör är meriterande. Erfarenhet av avfallshantering samt kunskap inom hydraulik, svetsning, heta arbeten samt traverskörning är meriterande. Du ska behärska det svenska språket i både tal och skrift samt ha god datavana. Inneha B-körkort.Övrigt


Mälarenergi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

Karriär och utveckling hos Mälarenergi AB
Om Mälarenergi AB


Vill du göra skillnad där du är?

På Mälarenergi är vi över 700 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar.

Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor.Kontaktpersoner


Daniel Österbacka

Gruppchef

0790622329

Daniel.Osterbacka@malarenergi.seOm Mälarenergi AB

Vill du göra skillnad där du är?

På Mälarenergi är vi över 700 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar.

Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor.