3 Jun 2022 kl: 13:19
Underhållsmekaniker, Jutos Timber

Array - Kompetenslaget Norr - Teurajärvi, Tärendö

Tärendö Teurajärvi Underhållstekniker

Underhållsmekaniker, Jutos Timber

Underhållsmekaniker, Jutos Timber

Vår verksamhet växer och vi behöver förstärka vårt underhållsteam. Vi söker nu underhållsmekaniker till vår anläggningar i Teurajärvi och Tärendö.


I din roll som underhållsmekaniker ansvarar du för att genom förbyggande arbete öka tillgängligheten för produktionen samt utföra mekaniska reparationer. Du arbetar med löpande förbättringsunderhåll, felsökning och åtgärder vid direkta problem, installationer vid ombyggnationer och nykonstruktioner. Underhållet bedrivs i nära samarbete med driften med stort fokus på hög tillgänglighet.

Du ingår i ett underhållsteam på åtta personer som består av mekaniker, svetsare och elektriker.


Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du har ett högt säkerhetsfokus, är serviceinriktad och förstår vikten av god kommunikation. Du är problemlösningsorienterad och har förmågan att utföra systematiskt förbättringsarbete med syfte att höja kvalitet och effektivitet på anläggningen.

Du tar egna initiativ och är samtidigt en god lagspelare. Detta är mycket viktigt då du ska kunna driva underhållsåtgärder med hjälp av interna och externa kontakter. Du har ett stort intresse för teknik och mekanik, och vi tror att du jobbar som mekaniker idag eller är på väg ut i yrkeslivet efter avslutad utbildning.


Dina kvalifikationer

    ❯  Minst gymnasieutbildning t.ex. inriktning industri, teknik, mekanik eller lastbil/mobila maskiner (verkstad, elteknik eller basteknik) eller motsvarande arbetslivserfarenhet

    ❯  God kännedom om mekanik, hydraulik, pneumatik/tryckluftsteknik

    ❯  Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

    ❯  Körkort lägst klass B är ett krav

Vi ser gärna – dock inget krav – att du har erfarenhet av mekaniskt underhåll, kunskaper i ritningsläsning och inom elområdet.


Ansökan

Tjänstgöring eftermiddag/kvällsskift (Tärendö).

Skiftgång 7-7 dvs jobbar 7 dagar och ledig 7 dagar (Teurajärvi)

Tjänsterna är en tillsvidareanställningar på heltid.

Provanställning 6 månader tillämpas.


Kontakt

Lena Ekh
Affärsområdeschef Rekrytering
lena.ekh@kompetenslaget.se
+4670-5901614

Maria Jonsson
Rekryteringskonsult
maria.jonsson@kompetenslaget.se
+4670-2030180


Om Jutos Timber

Jutos Timber AB är ett familjeägt företag med engagemang för hållbar utveckling i vår glesbygd. Vår filosofi är att en såg ska finnas där råvaran finns, och där finns Jutos Timber AB, beläget i hjärtat av Tornedalen, i norra Sverige. Familjen Juto har rötter som entreprenörer i Tornedalen sedan början på 1900-talet, där Östen Juto grundare till Jutos sågverksamhet växte upp. Östen startade verksamheten på 50-talet och byggde tillsammans med sina söner Sigvard och Jan-Erik upp företaget. I dag driver Sigvard tillsammans med sina barn verksamheten två produktionsanläggningar, i Teurajärvi och Tärendö, med drygt 50 medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!