17 Feb 2022 kl: 00:00
Transportledare Luleå

Clockwork - Luleå

Luleå Transportledare

Transportledare Luleå

Transportledare Luleå


Om företaget


Vår terminal i vackra metropolen Luleå är igång sedan november 2021. Nu behöver vi förstärka vårt lag, med en teamspelare, (transportledare).
Du får en viktig roll med att vara med att fortsätta vår utveckling i Luleå. Även om vi har grundstruktur och processer som redan är satta så gillar vi på Kyl och frysexpressen förbättringar, så kom gärna med dina förslag. Vi måste hela tiden förbättra oss för att vara bäst och det vill vi vara!

Älskar du kundkontakt, gillar du att vara ”spindel i nätet” med kontakt med chaufförer, kunder och ledare där vi hela tiden ska ge varandra de bästa förutsättningarna att klara sitt arbete? Fortfarande spännande? Det kommer mera!

Vår företagskultur är navet i vår verksamhet, se till varandras bästa och med detta kommer ansvar och vi tror att medarbetaren växer med ansvar. Varje avdelning/ort får möjlighet att driva sin verksamhet, med ständiga förbättringar och kunderna i fokus. Vår erfarenhet från branschen säger att det är viktigt att ha ett strukturerat sinne där du behöver planera, strukturera uppdrag på bästa sätt så vi uppnår våra dagliga mål och ger varandra de bästa förutsättningarna att lyckas i rollen som transportledare. I arbetet så behöver du vara en god kommunikatör där dialogen med kunder och kollegor sker dagligen, relationskapande skulle sammanfatta det bra. Arbetet innebär dialog och ständiga förändringar i transportleden med kunder, chaufförer, produktionsledare och driftchefer. Du ska känna en självklarhet att stödja verksamheten med processrelaterade trafik och fordonsfrågor, din expertis kommer vara otroligt viktigt för oss.Din profil


För oss är det viktigt att du ser teamet före jaget, det är tillsammans som gör att vi blir de självklara valet för våra kunder. Kunden kommer alltid att vara en prioritet för oss, kan du skapa struktur och dessutom kan tänka utanför ”boxen” och gillar att arbeta med förbättringar internt och externt så kan detta vara något för dig.

Det vi tycker är meriterande är utbildning inom logistik eller transport eller eventuell arbetslivserfarenhet från området. Men vi vet inte allt, det kan finnas annat som är meriterande som vi inte vet om! För vi vill skapa en härlig kultur med kompetenser som gör oss bättre. Har du dessutom kännedom om ADR (regelverk för transport av farligt gods) så är det också ett plus. Du har körkort, med lägst behörighet B. Svenska och engelska behärskar du såklart i tal och skrift.

Hoppas du finner tjänsten intressant, för vi söker dig som verkligen vill vara med att påverka och utveckla vår verksamhet, där vi är de självklara valet för våra kunder!Ansökan


I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Då vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 2 mars, via www.clockworkpersonal.se. För mer information om tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Daniel Kalén 070-821 53 00.Har du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Daniel Kalén

Rekryteringskonsult

E-mail: daniel.kalen@clwork.se
NUMMER: 070-8215300