21 Feb 2022 kl: 00:00

Speed Group - Göteborg

Göteborg

Strategisk Inköpare till Parker Hannifin

Strategisk Inköpare till Parker Hannifin

Vill du ha en utvecklande roll som Strategisk Inköpare i världens ledande bolag inom rörelse- och styrteknik? Vill du samtidigt arbeta i ett team med god stämning, stark teamkänsla, engagerade ledare och en positiv företagskultur? Då är du välkommen till oss på Parker Hannifin i Mölnlycke!Om tjänsten


Som Strategisk inköpare på Parker i Mölnlycke kommer du vara nyckelkontakten mellan våra leverantörer och produktutveckling för att säkerställa att nya IQAN-produkter är optimerade och har förmågan att produceras i rätt tid, till rätt kvalitet och kostnad. Utöver att upprätthålla goda affärsrelationer med våra befintliga leverantörer, identifierar och etablerar du också löpande kontakt med nya leverantörer i ditt nätverk. Du ingår i ett team med Strategiska inköpare och rapporterar direkt till inköpschefen.

En stor del av rollen kommer innebära att proaktivt samverka med R&D-avdelningen och driva förbättringar där du bidrar med nya idéer och förslag. I tjänsten som Strategisk inköpare samarbetar du tvärfunktionellt över avdelningarna och blir på så sätt delaktig i många olika delar där ni lär av varandra. Tjänsten erbjuder stor variation i arbetsuppgifterna och goda utvecklingsmöjligheter – hos oss på Parker är kompetensutveckling och personlig utveckling en viktig del i vårt erbjudande till dig. Vi är också måna om att skapa goda förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid.

Placeringsort för tjänsten är Mölnlycke. I rollen förekommer det ca 20 resdagar per år inom Europa.Om bolaget


Parker Hannifin är en global Fortune 250-ledare inom rörelse- och styrteknik. Under 100 år har vi hjälpt våra kunder till framgång inom många olika mobila och industriella användningsområden.

Parker som arbetsgivare tror på mångfald och diskriminerar inte någon på grund av ålder, religion, etnisk tillhörighet, kön, sexuell läggning eller funktionsnedsättning i samband med rekrytering och anställning. Vi arbetar aktivt med att stärka kvinnors framgång inom Parker, bland annat genom initiativet ”Peer W – Connecting & Engaging Women”. Målsättningen är att långsiktigt attrahera, utveckla och behålla kvinnor inom organisationen.

I Mölnlycke utvecklar vi elektroniska styrsystem för den mobila marknaden. På vår enhet i Mölnlycke är vi idag ca 25 personer och sitter i trevliga öppna lokaler.

Läs mer om Parker Hannifin på parker.com och se gärna klippet ”Leading with purpose”. För information om våra produkter kan du läsa mer på iqan.seOm dig


För att lyckas i tjänsten som Strategisk inköpare tror vi att du har några års erfarenhet av inköp samtidigt som du har ett stort teknikintresse. Din erfarenhet och kompetens inom inköp bottnar troligen i en examen inom ett relevant område som teknik eller Supply Chain. Det är meriterande om du tidigare arbetat mot elektronik och montering och har en förståelse för ritningar och processer inom elektroniktillverkning.

Önskvärda Kvalifikationer

  • Några års erfarenhet av inköp
  • Relevant högskoleutbildning inom Teknik, Ekonomi eller Supply Chain
  • Teknikintresse inom elektronik
  • Erfarenhet av PPAP /APQP
  • Goda kunskaper i MS Office
  • Erfarenhet av Lean / Six-Sigma
  • Kunskap i ISO- och fordonsstandarder, gärna ISO 16949
  • Obehindrade kunskaper i engelska, både i tal och skrift

Som person är du affärsmässig, strukturerad, kommunikativ, och kan möta människor på olika nivåer och positioner. Du har goda kunskaper både i svenska och engelska såväl i tal som skrift. Eftersom Lean är en viktig del av vår framgång tror vi att du har kommit i kontakt med dessa principer tidigare. Du är en van användare av MS Office, särskilt Excel och har du erfarenhet av större affärssystem är detta meriterande.

Du inser vikten i att arbeta strategiskt och är duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer i ditt nätverk. Eftersom du kommer arbeta brett och tvärfunktionellt som Strategisk Inköpare tror vi också att du är nyfiken som person och gillar att utvecklas. Hos oss på Parker kommer du få möjlighet till internutbildning där du fördjupar dina kunskaper inom bland annat inköp.

Är det dig vi söker? Varmt välkommen till oss på Parker Hannifin!Ansökan


Ansökan sker på speedgroup.se. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carl Otter på carl.otter@speedgroup.se.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

Sista ansökningsdag: 2022-03-09