30 Maj 2022 kl: 12:05
Strategisk Huvudplanerare till CW Lundberg!

Array - BOSS Business Partner - Mora

Mora Strategisk Huvudplanerare

Strategisk Huvudplanerare till CW Lundberg!

Strategisk Huvudplanerare till CW Lundberg


Har du förmågan att planera på lång sikt, gillar att analysera och noggrant strukturera? Då är det nog dig vi söker!

CW Lundberg tillverkar och säljer säkerhetsprodukter för tak och fasad. Med ledstjärnorna framåtanda och innovation leder vi utvecklingen av taksäkerhet i Sverige och skapar våra produkter utifrån kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Med produkter som gångbryggor, snörasskydd, tak- och fasadstegar samt vajersystem är vi marknadsledande i Sverige med en omsättning runt 200 Mkr. Vi utvecklar ständigt våra produkter utifrån variablerna kundnytta, säkerhet samt ur miljösynpunkt. Totalt närmar vi oss 100 anställda i koncernen som även innefattar verksamheter i Norge och Polen.

Vi söker nu en Huvudplanerare med strategiskt ansvar för vår produktionsplanering. Hos oss erbjuds en varierande vardag med problemlösning, stort eget ansvar och ett stimulerande samarbete med vår Finplanerare!


Om jobbet


I rollen som strategisk huvudplanerare har du full flödesöversikt och ser till så att vår produktionsplanering flyter på utan störningar. Din vardag består av att bland annat upprätta och följa försäljningsprognoser, löpande uppdatera huvudplaner och produktionsprognoser. Du utvecklar och vårdar grunddata, så som planeringsparametrar i form av seriestorlekar, beställningspunkter och säkerhetslager för att styra PIA och lagervärden, i vårt affärssystem samt deltar i verksamhetsutvecklingen och i de utvecklingsprojekt vi har gällande befintliga och nya produkter. Du kommer vara den som hjälper vår Produktionschef med beslutsunderlag gällande kapacitetsbehov, beläggning, lagernivåer, ledtider och bemanning där även ett nära samarbete med kollegorna på planeringsfunktionen blir en självklar del. Som strategisk huvudplanerare kommer du även kliva in och täcka upp i den dagliga planeringen vid eventuella händelser. Gruppen med produktionstjänstemän består idag av sex personer som tillsammans med Produktionschefen och våra Produktionsmedarbetare säkerställer att vi producerar, levererar och jobbar med ständig utveckling av vår produktion.Om dig


Vi tror att du som söker denna tjänst arbetar i en liknande roll idag och att du trivs väldigt bra med det strategiska ansvaret och det utvecklande samarbetet med dina kollegor och Produktionschefen. Som person har du en god förmåga till struktur, du är analytisk och noggrann och besitter en god kommunikationsförmåga både i tal och skrift. Du är nyfiken och engagerad och gillar att utveckla och förbättra arbetssätt, processer och rutiner. Din förmåga att driva igenom förändringar till ett bättre resultat med hjälp av din omgivning är något som stimulerar dig.

Har du utöver erfarenhet från en liknande roll en högskoleutbildning om 3 år med inriktning mot produktionsekonomi eller industriell ekonomi ser vi det som meriterande.

Vill du var med på vår fortsatt resa och ta rollen som vår strategiskt kunniga och analyserande Huvudplanerare? Då är du varmt välkommen med din ansökan senast 19/6!


Anna Lekander
Finplanerare

— I min roll som finplanerare är mitt största fokus att planera så att produktionen flyter så smidigt som möjligt i alla led. Att jobba i ett företag där jag som person kan utvecklas och växa tillsammans med företaget är ett privilegium. Jag ser fram emot att få en kollega att fortsätta resan med.