14 Jun 2022 kl: 08:04
Steriltekniker/undersköterska till sterilcentralen, vikariat

Array - Södra Älvsborgs Sjukhus - Borås

Borås Undersköterska

Steriltekniker/undersköterska till sterilcentralen, vikariat

Ansök här

Steriltekniker/undersköterska till sterilcentralen, vikariat


Södra Älvsborgs sjukhus, VO anestesi, operation och intensivvård

Vi på Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) söker nu livsviktiga medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha – att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst

På sterilcentralen kommer du att arbeta med rengöring, instrumentvård och sterilisering av instrument som vi sedan levererar till våra kunder. Vårt arbete innebär att våra kunder ges möjlighet att arbeta på ett kvalitetssäkert sätt i det patientnära arbetet. Vår ledstjärna är – ”Frigöra tid för vårdnära personal”.

Tjänsten är ett vikariat, med start 2022-08-15 och som beräknas pågå fram till och med 2023-08-31.

Om oss på sterilcentralen

Vårt huvudsakliga uppdrag är att leverera sterilt gods till våra kunder där operation är vår största kund men vi servar hela sjukhuset samt Närhälsan. Vi har fyra huvuduppgifter; disk, instrumentvård, sterilisering samt förrådshantering. Hela instrumentflödet scannas i ett spårbarhetssystem med hjälp av streckkoder. Vi är 14 personer som jobbar i ett arbetslag på ett 12 veckors schema.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad steriltekniker eller undersköterska. Har du erfarenhet från sterilverksamhet kan det vara meriterande. För oss är det viktigt att jobba för patientsäkerheten även om vi inte ser patienten, och det är därför viktigt att du som söker är kvalitetsmedveten, noggrann och tycker om att jobba med service. Stundtals är det högt tempo, så flexibilitet och effektivitet är också viktiga egenskaper hos dig. Tunga lyft förekommer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga utbildningsbevis.

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Generell information

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-08-15
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Borås
Län: Västra Götalands län
Land: Sverige
Referensnummer: 2022/4968

Kontakt

Boel Setthagen, enhetschef, 033-6163030
Hans Lund, enhetschef, 033-6161114

Facklig företrädare
Annika Johansson, Kommunal, 033-6163027

Sista ansökningsdag 2022-07-15

Ansök här