13 Jun 2022 kl: 12:21
Specialpedagog till Karlsängskolan, åk 7-9

Array - Nora kommun - Nora

Nora Specialpedagog

Specialpedagog till Karlsängskolan, åk 7-9

Specialpedagog till Karlsängskolan, åk 7-9


Om arbetsplatsen


Karlsängskolan är en 7-9-skola belägen i centrala Nora dit de allra flesta av kommunens högstadieelever söker sig. Vi har ett stabilt och kompetent kollegium med hög behörighet präglat av flexibilitet och engagemang. Vi är organiserade i arbetslag och arbetar enligt språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt.

Vi har under läsåret påbörjat en satsning på kooperativt lärande.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att coacha yrkesgrupper runt eleven. Du genomför pedagogiska utredningar, utformar åtgärdsprogram, följer upp och utvärderar insatta åtgärder. Tillsammans med skolledning, elevhälsoteam och skolans övriga personal arbetar du för en tillgänglig god lärandemiljö för eleverna. Du samverkar med och handleder lärare/skolpersonal och initierar rätt insatser utifrån elevers behov.

Kvalifikationer

❖ Du ska ha Lärarlegitimation

❖ Du ska ha utbildning inom specialpedagog/speciallärare

Du är strukturerad och arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar ditt arbete väl samt slutför det som du påbörjat. Du tar aktivt initiativ i sociala sammanhang, kliver fram och har lätt för att skapa nya relationer. Du är bra på att samarbeta och har ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2022-08-01
eller enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer: C91410

Generell information

Sista ansökningsdag: 2022-06-24
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson
Eva-Karin Olsson Källqvist
Biträdande rektor 058781272
eva-karin.olssonkallqvist@nora.se

Facklig företrädare
Nås via vår växel
0587-810 00


Övrigt

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Nora kommun är beläget i den norra delen av Örebro län mellan Bergslagens sjöar och skogar. Kommunen har ett fantastiskt kulturarv och ett rikt föreningsliv. Nora är en entreprenörskommun där små lokala företag lever sida vid sida med stora internationella bolag. Till antalet är vi cirka 10 700 invånare och förväntas öka stadigt under kommande år. Dessa förutsättningar och närheten till det expansiva Örebro har gjort att allt fler vill bo och etablera sig i Nora kommun.