2 Jun 2022 kl: 13:43
Speciallärare

Array - Östhammars kommun - Östhammar

Östhammar Lärare

Speciallärare

Speciallärare, Östhammar


Om arbetsplatsen

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Nu har du chans att arbeta i en skola med fokus på utveckling förutom en lärande och trygg miljö. Vi har en skolutvecklare i kommunen som bjuder in till uppskattade introduktionsdagar för nyanställda och rektorn finns närvarande på skolan, i nära samarbete med dig. Vi arbetar enligt ett årshjul som kallas Lyckas tillsammans där du har hjälp av tydliga kommungemensamma planer och rutiner. Vi erbjuder dig goda möjligheter till personlig utveckling i en stimulerande och trivsam arbetsmiljö – allt inom pendlingsavstånd till Uppsala.

Arbetsuppgifter

Som vår speciallärare är du en del av skolans elevhälsoteam och deltar i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet. Du bidrar till trygga och utvecklande lärmiljöer och ett hälsofrämjande och förebyggande arbetssätt för att ge eleverna bättre förutsättningar att uppnå utbildningsmålen. Det gör du genom att analysera dina elevers utvecklingsmöjligheter i olika lärmiljöer, ge elever stödinsatser och undervisa individuellt, i grupp och i ordinarie undervisningssituationer. Jobbet innebär även mycket kommunikation med vårdnadshavare, elever och kollegor med fokus på att skapa förtroendefulla relationer.

Vi som söker en ny kollega jobbar på nybyggda Frösåkersskolan i centrala Östhammar. Vårt fokus är trygghet, studiero och kunskap för våra cirka 270 elever i årskurserna 4-9. Vi vill knyta till oss medarbetare som vill ingå i – och utveckla – en samarbetande kultur med elevernas bästa för ögonen. Vårt mål är att Frösåkersskolan ska bli den bästa skolan och att det är en plats där både personal och elever vill vara.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad speciallärare, gärna med inriktning svenska. Har du erfarenhet av klassrumsundervisning är det meriterande liksom om du har kunskaper i Unikum och Teams.

Är en av dina talanger att skapa och underhålla förtroendefulla relationer? Bra! En positiv grundinställning hjälper också för att inspirera och visa eleverna på möjligheter och lösningar. Att stötta elever med särskilda behov är en ansvarfull uppgift och vi söker dig som driver ditt arbete framåt även i motgång. Addera samarbetsförmåga och vilja att bidra till gruppen så kan den goda stämning vi har bara bli ännu bättre.

Vi hoppas få välkomna dig till vår skola!

Anställningens omfattning

Tillträde: 2022-08-09
100 %
Tillsvidare

Ansökan

Referensnummer: KS-2022-356

Generell information

Kommun: Östhammar
Sista ansökningsdag: 2022-06-15

Kontaktperson
Niina Johansson
Rektor 0173-854 20
Niina.Johansson@osthammar.se

Facklig företrädare
Sofia Lindgren
Lärarnas Riksförbund sofia.lindgren@edu.osthammar.se

Pernilla Eklund
Lärarförbundet 0173-862 91 lararforbundet@edu.osthammar.seÖvrigtÖsthammars kommun välkomnar alla sökande då vi eftersträvar blandade arbetsplatser och ser våra olikheter som en styrka och tillgång.

Utdrag ur belastningsregistret krävs vid anställning.

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan digitalt kan du skicka din ansökan märkt med referensnummer till:

Östhammars kommun
Sektor Verksamhetsstöd
Box 66
742 21 Östhammar

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.