10 Jun 2022 kl: 12:50
Solcellsmontörer

Array - SolNord Stockholm AB - Västberga

Västberga Montör

Solcellsmontörer

Solcellsmontörer

Vi erbjuder dig en möjlighet att få vara med i en spännande och snabbt växande bransch inom solenergi nu när vi utökar vår montageorganisation i Stockholm.


Du kommer att installera kompletta solcellsanläggningar i ett team i Mälardalen med utgångsort Västberga.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat


☀️ Resande av byggnadsställning
☀️ Montering av solceller på tak
☀️ Kabeldragning
☀️ Mätning av tak och kontrollmätning av elektriska komponenter


Arbetsuppgifter

Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av snickeri, montering, takarbete eller om du har arbetat som elektriker men det är inget krav. Vi ser även att du har intresse för teknik för att lätt förstå tekniken inom solenergi.

Det är en stor merit om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat på ett solcellsföretag samt om du har ställningsutbildning.

Som person trivs du med arbete utomhus i ur och skur och även på höjd. Du trivs med fysiskt arbete och kan ta egna initiativ. Slutligen är det viktigt att du kan arbeta bra i grupp men även självständigt och att du är en person med ett starkt eget driv.

Du har goda kunskaper i svenska. B-körkort är ett krav, BE körkort och egen bil är meriterande.
Lön: efter överenskommelse.
Anställningstyp: HeltidOM SOLNORD

SolNord är ett rikstäckande företag som funnits sedan 2017, vi säljer och installerar nyckelfärdiga solcellsanläggningar främst till privatpersoner men även till företag. Eftersom branschen är ung och likaså vårt företag, ser vi gärna att du har intresse för att vara med att driva fram företaget till succé. För rätt person är möjligheterna att växa hos oss och vara delaktig i företaget mycket stora.

Vi installerar i hela Mälardalen.

Arbetstiderna kan variera men till den största delen är det måndag-fredag 07-16.

Sitter du på mobilen utan tillgång till CV och personligt brev? Inga problem! Fyll i dina uppgifter nedan och svara på ett par snabba frågor sen är din ansökan registrerad.

Om du har några frågor om tjänsten får du gärna kontakta Alexander via mail alexander@solnord.se