1 Mar 2022 kl: 00:00
Solcellsmontörer

Soldags - Höganäs

Höganäs Solcellstekniker

Solcellsmontörer

Solcellsmontörer


Solenergiföretaget Soldags behöver bli fler montörer i Skåne.Är du händig, gillar du att jobba utomhus och saknar du helt höjdrädsla?
Vill du komma in i en bransch som växer explosionsartat och har framtiden för sig?
I så fall kan detta vara något för dig.


Hur är det att arbeta som montör hos Soldags?


Vår montageavdelning är uppdelad på arbetslag med 2–3 medlemmar. Varje lag har en montageledare som ansvarar för att planera och leda arbetet på plats.
Soldags månar om att du som montör ska ha ett tryggt, säkert och roligt arbete. Arbetskläder, verktyg och fordon ska fungera felfritt för att du ska kunna göra ett riktigt bra jobb så enkelt som möjligt. Inom arbetslaget har ni stor frihet att styra arbetstider och annat inom givna ramar.

Vi har förståelse för att du inte bara är en medarbetare utan har ett liv utanför jobbet också: det försöker vi alltid att ta hänsyn till.
Samtidigt ställer vi höga krav på dig under arbetstid. För att platsa på Soldags montageavdelning krävs att du kan ta initiativ, är ansvarsfull, har hög servicekänsla och gillar att jobba i ett lag.

Vad söker vi i vår nästa montör?

Har du redan arbetat med solceller och solenergi är det ett stort plus, men saknar du erfarenhet finns möjlighet att skaffa dig kunskap inom Soldags interna certifieringssystem där du erbjuds att lära upp dig under arbete.

Som person behöver du vara flexibel, vilja utvecklas och lyckas och ha en stor portion yrkesheder – eftersom du jobbar under eget ansvar är det bara du som kan garantera att du lämnar över ett toppjobb till våra kunder.

Vilka är Soldags?

Soldags grundades 2017 och är idag ett bolag inom Soltechkoncernen. Soldags säljer och installerar solcellsanläggningar hos privatpersoner i hela Sverige, med fokus på Götaland och Svealand.
Vi är idag cirka 40 medarbetare i bolaget, varav närmare 15 på montageavdelningen. Tillsammans med våra underentreprenörer kommer vi under 2022 installera drygt 1 000 solcellsanläggningar. För att klara den utmaningen med kvalitet och hög personalnöjdhet söker vi nu två nya medarbetare i Göteborg.

B-körkort är ett krav, BE är meriterande.
Sitter du på mobilen utan tillgång till CV och personligt brev? Inga problem! Fyll i dina uppgifter nedan och svara på ett par snabba frågor sen är din ansökan registrerad.
Om du har några frågor om tjänsten får du gärna kontakta Pelle via tel. 070- 5978088 eller mejl pelle@soldags.se.

Välkommen med din ansökan!