9 Jun 2022 kl: 13:07
Sodexo söker Driftekonom till Uppsala

Array - Sodexo - Uppsala

Uppsala Ekonom

Sodexo söker Driftekonom till Uppsala

Sodexo söker Driftekonom till Uppsala


Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Brinner du för siffror, rapportering, administrativt arbete och är intresserad av att arbeta i en internationell miljö? Vi söker dig som blir exalterad av att vara med och skapa morgondagens kontorstrender för vår kund i Uppsala och Umeå. Om detta låter som dig, så söker vi nu en Driftekonom för att stödja platschefen med ekonomi och administrativ rapportering.


Din roll

❯ Att ha god förståelse för ekonomiska rutiner, inköp och uppföljning av leverantörers beställningar, göra periodiseringar och fakturering till kunder samt upprätta PO:s och följa upp noggrannhet och leverans.

❯ Budgethantering samt prognostisering för uppdragsgivaren.

❯ Hantera orderdokument för alla beställningar inom Facility-teamet.

❯ Kunna arbeta i samarbete med verksamhet, ekonomiteam, funktionsteam och uppdragsgivare.

❯ Assistera platschef med projektledning.

Är du redo för utmaningen?

❯ Tidigare erfarenhet av liknande roll och/eller relevant utbildning.

❯ Kundfokuserad med känsla för detaljer och passion för service.

❯ Proaktiv, flexibel, engagerad och en kreativ problemlösare.

❯ Utmärkt samarbetsförmåga och god kommunikatör i tal och skrift.

❯ Självledd, omfamnar egna initiativ.

❯ Gedigen dator- och systemkunskap (MS-Office) samt liknande system.

❯ Dela våra värderingar om att skapa en hållbar och inkluderande miljö.

❯ Behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Vad vi kan erbjuda dig

Att vara en del av ett team som levererar alla Facility Services över förväntan till vår kund i en blomstrande miljö. Bidra till utvecklingen av våra tjänster. Ett dynamiskt och utmanade jobb där varje dag inte är sig lik.
Kontinuerligt lärande och utveckling inom Sodexo.

Tjänsten är på heltid.
Om du har några frågor, kontakta: Lisa Johansson, lisa.johansson@sodexo.com.
Vi vill ha din ansökan senast: 20220630.


Sodexokoncernen

Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.