23 Feb 2022 kl: 00:00

Kumla kommun - Kumla, Örebro

Kumla Sjuksköterska

Skolsköterska till centrala Elevhälsan i Kumla

Skolsköterska till centrala Elevhälsan i Kumla


Vill du vara med och utveckla det förebyggande och hälsofrämjande elevhälsoarbetet i Kumla?

Vi söker nu en skolsköterska till centrala elevhälsan. Tjänsten är organiserad i Kumla kommun inom centrala elevhälsan som består av skolkuratorer, skolsköterskor, skolläkare, skolpsykologer, skollogoped och skolnärvarocoacher. Totalt är vi 22 personer som arbetar inom elevhälsan som är organiserad centralt och leds av en gemensam chef.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, inväxling av semesterdagar samt möjlighet till förmåncykel och personalbil.

Arbetsuppgifter:

Elevhälsans uppdrag är att arbeta främjande och förebyggande för att bidra till att skapa lärande miljöer som ger elever förutsättningar till en positiv kunskapsutveckling från förskolan till vuxenutbildning.

Vi söker en skolsköterska till elevhälsan i Kumla som kommer att arbeta i ett av tre skolområden. I Kumla Kommun har vi totalt 7 skolsköterskor som ingår i den centrala elevhälsan.

Hos oss får du möjlighet till ett nära samarbete med rektor och övriga inom elevhälsans kompetenser. Vi ser teamarbetet som viktigt för en god elevhälsa. Skolsköterskorna har en och samma chef och ni möts regelbundet i skolsköterskegruppen. Ni har handledning tillsammans, stödjer och delger varandra med er kompetens samt fördelar övergripande arbetsuppgifter.

Vi ser elevhälsans medicinska insats som en viktig del i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet med syftet att våra barn och ungdomar ska nå bästa möjliga måluppfyllelse. Det hälsofrämjande arbetet inom elevhälsans medicinska insats är en viktig del av vår strävan att ge våra barn och ungdomar en god grund till kunskap och hälsa.

Vi använder oss av journalsystemet ProReNata.

Kvalifikationer:

  • Du som söker ska vara utbildad specialistsjuksköterska tex distriktssköterska, skolsköterska eller ha vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar.
  • Vi ser det som meriterande om du som söker har tidigare erfarenhet av arbete som skolsköterska.
  • Du som är intresserad av denna tjänst måste tycka om att kommunicera och samarbeta med såväl unga som vuxna.
  • Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
  • Välkommen med din ansökan!

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings- och rekryteringsföretag.

Kumla kommun är en tillväxtkommun som ligger centralt i Örebro län och har snart 22 000 invånare. I kommunen finns framgångsrika företag, ett rikt kultur- och fritidsutbud, god kommunal service samt utmärkta kommunikationer. Kumlas Vision 2025 innebär att vi alltid strävar efter att vara lite bättre. Genom att växa smart, satsa på barn och unga, ta hand om våra invånare och att ta tillvara på den närhet som finns blir vi lite bättre.

Vi känner oss stolta över vårat Kumla! För att se lite av det som hände under 2020 klicka här:

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2022-03-07

Arbetsgivarens referensnummer: FLL 20/2022

Upplysningar lämnas av:

Lena Persson

Chef för elevhälsan

Telefon: 019588314

E-post: lena.persson@kumla.se

Facklig(a) företrädare

Facklig företrädare nås via kommunens servicecenter

Facklig företrädare

Telefon: 019-58 80 00