21 Feb 2022 kl: 00:00
Skadedjurstekniker

Länsförsäkringar - Jönköping

Jönköping Skadereglerare

Skadedjurstekniker

Skadedjurstekniker – Jönköpings län


Om jobbet


Länsförsäkringar har sedan mer än 170 år tjänat sina kunder och tillika ägare med marknadsledande försäkringslösningar. I vår vilja att skapa fler värden för kunden och jobba med helhetslösningar har vi även byggt bank och startat fastighetsförmedling. Nu tar vi nästa steg och erbjuder våra kunder service inom skadedjursbekämpning genom ett bolag som är samägt av Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän, Länsförsäkringar Älvsborg samt Länsförsäkringar Halland. Vårt uppdrag är att med kunden i fokus ge bästa möjliga service till våra kunder inom skadedjursbekämpning. Vi söker nu skadedjurstekniker med placering i Jönköpings län. Vi ser med fördel att du i ditt arbete kan utgå från andra orter än Jönköping. Vi servar kunder inom privatmarknad, lantbruk och kommersiella fastigheter.

Vi är ett värderingsstyrt bolag så det är viktigt att du känner samhörighet med våra värderingar som är; Ansvarstagande, Trygga, Lojala och Engagerade!Arbetsuppgifter


Som skadetekniker är ditt huvudsakliga uppdrag att hjälpa våra kunder att förebygga och åtgärda skadedjursproblem. Du ska analysera vilken typ av skadedjur det handlar om och hitta lämplig lösning eller metod för att hjälpa kunden. Du jobbar självständigt med stöd från övriga i gruppen. Tjänsten omfattar även arbete med serviceavtal samt försäljning. Tjänsten kan också komma att innehålla andra skadeförebyggande delar och besiktningar. Kundmötet kan även generera tips och kontakter till andra delar av Länsförsäkringsbolagen i syfte att erbjuda kunden hela vår bredd av tjänster och erbjudanden.Vem är du?


Då kundkontakten är central i rollen ser vi att du har lätt för att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer, är serviceinriktad och förtroendeingivande. Som person är du ansvarstagande och lämnar inget åt slumpen. Du uppskattar ett uppdrag där det händer mycket och gillar att arbeta under högt tempo. För att kunna förebygga och lösa problem hos våra kunder ser vi också att du är analytisk och problemlösande samt öppen för att ta till dig nya arbetssätt och metoder. Du ser det som inspirerande och energigivande att få vara med och forma bolagets verksamhet och bidrar gärna med idéer och högt engagemang.

Tjänsten kräver utbildning på lägst gymnasienivå samt B-körkort. Vi söker i första hand dig som har utbildning 1SO alternativt 1SO X och har några års erfarenhet av skadedjurssanering. Har du även utbildning inom arbete på hög höjd är det meriterande. Du behöver vara bekväm i att arbeta i olika IT-system och digitala verktyg och behärska svenska väl i tal och skrift. Då en del av ditt arbete sker uppe på stegar och i trånga utrymmen är det viktigt att du känner dig bekväm med att jobba i den typen av miljöer. Vi servar kunder på privatmarknad, lantbruk och kommersiella fastigheter.Mer information


Tjänsten är tillsvidare efter provanställning och uppdraget är i Jönköpings län. Vi ser med fördel att du i ditt arbete kan utgå från andra orter än Jönköping. Vi tillhandahåller branschspecifik utbildning inom områden som eventuellt saknas. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval.

Rekryterande chef: Anna Larsson, 010-17 29 736

HR-ansvarig rekrytering: Frida Turesson, 0521-27 31 42

Facklig representant: Anne-Christine Öhling, 0521-27 30 10Kort om tjänsten


Sista ansökningsdag: 2022-03-10
Anställningsform: Provanställd
Arbetsplats: Jönköping
Kontaktperson
Chef: Anna Larsson
0101-72 97 36