18 Nov 2021 kl: 00:00

Sahlgrenska Universitetssjukhuset - Göteborg

Göteborg Sjuksköterska

Sjuksköterska till Onkologin

Ansök här

Sjuksköterska till Onkologin, sökes!


Vad kul att du hittade hit! Vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg välkomnar dig med öppna armar till en arbetsplats och en stad full av möjligheter.

Avdelning 52 är en onkologisk vårdavdelning för patienter med bröstcancer, okänd primärtumör, cancer i sköldkörteln samt cancer i magtarmkanalen. På avdelningen finns också Isotop-mottagningen
för besök och bland annat behandling med radioaktiva nukleider.

Vi söker nu fler sjuksköterskor till vårt team, är du en av dem? Ansök idag!

Om du flyttar till Göteborg för jobbet hos oss får du en personlig etableringskonsult från HR som hjälper dig med bostad i Göteborg och alla praktikaliteter vid inflyttning.

Våra sjuksköterskor som arbetar här på vårt universitetssjukhus:


✓ Får lära sig mycket då patienterna ofta är multisjuka och därtill har en cancersjukdom

✓ Får gå strålskyddsutbildning och ta cytostatikakörkort

✓ Får akutonkologisk teamträning

✓ Får möjlighet att läsa 7,5 p kurser på universitetet på arbetstid inom allmänonkologi och/eller organspecifik onkologi

✓ Kan ansöka om att få subspecialisera sig till onkologisjuksköterska på betald arbetstid

✓ Arbetar tätt tillsammans med olika yrkesprofessioner i team där sjuksköterskans yrkeskompetens värderas högt

✓ Har individuell schemaplanering för 10 veckor i taget där man själv lägger in sina önskemål om pass

✓ Går HLR-utbildning 1 gång/år

✓ Har mysig gemensam fredagsfrukost varje fredag och med utbildare/föreläsare varannan fredagBli en del av gänget på avdelning 52!”Jag gjorde min slutpraktik på onkologen och visste med en gång att här skulle jag söka jobb.
Det är en bra första anställning då man lär sig mycket, dels om sjukdomar då patienterna ofta har flera sjukdomar samtidigt och dels mycket praktiskt som medicintekniska uppgifter, till exempel olika infarter, blanda dropp, cytostatika och radioneuklid behandling.

Mina kollegor är öppna och låter mig fråga så mycket jag behöver och hos oss hjälps alla åt, vilket känns tryggt. Vi arbetar i team tillsammans med olika yrkeskategorier och jag känner att det är ett öppet och tillåtande klimat där man kan få vara ”ny”.

Arbetet varierar och jag utvecklas och lär mig nytt varje dag. Hos oss vårdas både kurativa och palliativa patienter vilket gör att omvårdnaden och arbetet är varierande, från en extra omtanke och handling till de mer akuta situationerna där jag behöver agera snabbt. Clara, sjuksköterska och blivande kollegaVill du bli en av oss?


Fantastiskt! Kan du checka av påstående nedan?

✓ Är du leg. sjuksköterska?

✓ Har du några års arbetserfarenhet av yrket?

✓ Har du arbetat på sjukhus tidigare?

✓ Är du specialiserad inom onkologi eller har arbetserfarenhet av onkologisk vård? (meriterande)

Då så! Rekrytering pågår nu så vänta inte med att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till su.recruit@vgregion.se eller gör en mobilansökan via formuläret nedan om du inte har tillgång till dina dokument här och nu.

Har du några frågor du vill ställa innan du skickar in din ansökan? Då är det bäst att du vänder dig direkt till Vårdenhetschef Jonna Johansson tel. 0722-044638 eller mail jonna.johansson@vgregion.se.


Om anställningen

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstid 38,25 timmar/vecka.
Individuell lönesättning: Tillämpas efter erfarenhet och du har förmåner som semesterersättning, försäkringar, pensionsavsättningar, fri öppen sjukvård, friskvårdsbidrag mm.

Varmt välkommen till oss på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Göteborg!


Om verksamheten

Sahlgrenska Universitetssjukhuset, på västkusten i Sverige, är ett av norra Europas största sjukhus med ca 17 400 medarbetare. Tillsammans skapar vi vård av högsta kvalitet med patienten i fokus.

Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård.

Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Ansök här