9 Jun 2022 kl: 12:40
Servicetekniker till Atlas Copco i Skåne

Array - Clockwork - Malmö

Malmö Servicetekniker

Servicetekniker till Atlas Copco i Skåne

Servicetekniker till Atlas Copco i Skåne


OM FÖRETAGET

Atlas Copco Compressor AB är ett säljbolag inom Atlas Copco-gruppen, en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar sedan 1873. Vi ansvarar för marknadsföring, försäljning och service av innovativa och energieffektiva produkter och tjänster relaterade till tryckluft, vakuum och gas på den svenska marknaden. Atlas Copco har idag kunder i mer än 180 länder och omkring 37 000 medarbetare. Under 2018 uppgick omsättningen till 95 miljarder SEK.

Atlas Copco Compressor erbjuder innovativa och energieffektiva lösningar för alla behov inom tryckluft, blås och gas för industriella applikationer. Vi har ett brett sortiment av oljesmorda och oljefria industrikompressorer, verkstadskompressorer, blåsmaskiner och gasgeneratorer för syrgas och kvävgas.

Just nu söker vi en driven och självgående servicetekniker till Skåne.
Som servicetekniker ingår du i ett team med tekniker och du rapporterar till din servicechef. Eftersom närhet till våra kunder inom distriktet är viktigt, kommer du att utgå från hemmet. Övernattningar i tjänsten kan förekomma.


DINA ARBETSUPPGIFTER

Vi erbjuder ett utvecklande arbete som servicetekniker med ett mycket brett arbetsområde, allt från små standardkompressorer lämpliga för mindre verkstäder till större kompressorer och vacuumpumpar avsedda för exempelvis sjukhus, stålverk, elektronik- och livsmedelsindustri.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:

  ❯  Förebyggande underhåll av tryckluftskompressorer, akuta reparationer och renoveringar.

  ❯  Du kommer även att installera och driftsätta styrsystem samt att utföra service av tryckluftstorkar och filter, luftbehandlingsutrustning samt kväv- och syrgasgeneratorer.


DIN PROFIL

  ❯  Erfarenhet av liknande roll inom el, elektronik, mekanik, fordonsteknik eller motsvarande
  ❯  Erfarenhet som servicetekniker är meriterande
  ❯  Erfarenhet från industri är meriterande
  ❯  Kyllicens är meriterande
  ❯  Du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift. Det är meriterande om du även kan engelska i tal och skrift
  ❯  Datorvana
  ❯  B-körkort

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som vill arbeta i en ansvarstagande roll. Som person är du är flexibel och innehar förmågan att kunna omprioritera din tid med kort varsel. Du trivs med att arbeta strukturerat och självständigt samt att planera och driva ditt arbete framåt. Vidare ser vi att du är en kommunikativ och förtroendeingivande person som lägger fokus på att utvckla befintliga och nya kundsamarbeten.


Vad du kan förvänta dig av oss:

  ❯  Nära samarbete med engagerade kollegor och närmaste chef

  ❯  En vänlig atmosfär

  ❯  Stora möjligheter att utvecklas

  ❯  En kultur som kännetecknas av respekt och integritet

  ❯  Potential att få vara med att påverka och göra skillnad

  ❯  Ett stort och stabilt företag med ett mycket välkänt varumärke och en stark produktportfölj


ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Isak Bergström på tfn: 070-821 53 17
Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen så ansök med CV och personligt brev så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se, men senast den 30 juni 2022.

Välkommen med din ansökan!Har du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Isak Bergström

Konsultchef

E-mail: Isak.bergstrom@clwork.se
Nummer: 0708215317